- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 28 mars 2021

Emma Sjödin Design

 Hej alla!

Det blev en ofrivilligt lång bloggpaus.Jag skriver på min rektorsuppsats och just nu får allt annat läggas åt sidan. Med många timmar framför datorn blir det liksom inte så mycket lust kvar att sitta ytterligare timmar för att göra inlägg. Men den som väntar på något gott, eller hur?

Idag måste jag bara få berätta om en väldigt duktig designer som heter Emma Sjödin. Hon har designat den nya tavlan som nu sitter i vår hall.  Jag har letat ett tag efter något som passar att hänga där och nu äntligen!
Älskar man pelargoner, blått och design, ja då förstår ni säkert lyckan. Jag tycker Emma är så duktig på känslan i sina bilder. Min tavla är 50*70 cm  men det finns andra mått också och så finns motivet även i grönt. Jag hade riktigt svårt att bestämma mig men nu är jag glad att jag valde den blå. Den går så fint ihop med våra pärlgrå väggar. 

Fast... kan man inte bestämma sig kan man ju göra som jag gjorde. Jag köpte underlägg i samma mönster och de finns i både blå och grön variant. Olika färger på de två sidorna. Visst är den gröna varianten också väldigt fin?


Glasen är gjorda av Ragnar Klenell, Hoppas ni får en fantastisk söndag! Solen skiner och jag borde gå ut en stund men.... två kapitel kvar att skriva på uppsatsen får gå före. Snart, snart går jag i mål.

Kram Sussie


P.S Jag hittar inte svarsfunktionen på inläggskommentarerna och svarar därför MillieVanilli så här. 
Klicka på länken och läs kommentarerna så ser du svaret på din fråga.


2 kommentarer:

ida, Rum21 sa...

Hej! Just nu pågår en tävling hos oss som jag tror du skulle uppskatta, Rum21 Awards - Årets inredningsinspiratör. Du kan vinna ett presentkort på 10.000:- på Rum21 om du tävlar med din blogg! Läs mer om tävlingen på rum21.se/tavla/rum21-awards, hoppas du vill delta och nominera din blogg. /Ida på Rum21

Underbarahem sa...

Otroligt fin designe, kul när man hittar så fint…
Birgitta