- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


onsdag 1 mars 2023

TACKSAM I TÄLLBERG

Vägarna slingrar sig fram mellan röda hus och gnistrande vit snö. Vart man än tittar så är det vackert. Dottern och jag befinner oss i Tällberg på ett par dagars må bra och fyll på själen-resa.

Vi bor på Åkerblads, gästgiveriet som ligger i Tällbergs äldsta hus. Förut har vi bott på andra hotell när vi varit  här. 

Det är hotelltätt i Tällberg. 

(Pröva att säga den meningen några gånger. Den ligger bra i munnen).

Åkerblads är mysigt. Otroligt god mat och vacker miljö. Den nybyggda utomhuspoolen gör hela skillnaden. Utan den vet jag spahotell som kvalar in högre på min favoritlista men med den kommer Åkerblads högt eftersom maten är fantastisk och rummen är väldigt fina.

Inredningen är rustik och känns ombonad och omhändertagande. Det är något visst med miljöer som den här. Det finns flera öppna spisar som knastrar välkomnande och allt känns liksom väldigt gediget.

Överallt är det prång och nivåskillnader. Personligt inrett.

Imorse sken solen och vi tog en promenad i omgivningarna. Alltså, så fint! 

Runt trädet ligger runda stenar. En fin och enkel markering precis som stenen på grindstolpen. Det behöver inte vara märkvärdigare än så för att vara fint.

Nu ska vi ta ett dopp i utomhuspoolen igen. Kanske nåt bubbel också innan middag ikväll. Känner mig otroligt priviligerad som kan göra den här resan nu och med Emma. Priviligerad och väldigt tacksam.

Kram

Sussie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Njut i fina mysiga Tällberg ☀️🌷

Anonym sa...

Så underbart 🥰 hälsa Emma ❤️