- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 20 december 2020

Ljusstakar De tre vise männen

 Hej alla!

Hur går det med julkänslan? Har den infunnit sig än?

Det var rätt så länge sedan som själva julafton var julens höjdpunkt för mig. Första advent, adventssöndagar i allmänhet och fixet innan, slår julafton med hästlängder. Och så juldagen. Den är nog på delad första plats tillsammans med första advent för mig.

I förra inlägget lovade jag visa ett av det finaste julpyntet jag sett på länge. Underbara ljusstakar av de tre vise männen från bungalow.dk. Jag har letat och letat men de verkar vara slut överallt hos svenska återförsäljare. Även utomlands är de slutsålda för jag har kollat Danmark och Tyskland också. Mest bara för att. Nu har jag satt upp mig på en väntlista inför julen 20201 och vi får väl se om jag tycker det är lika fint även nästa jul.

Idag är det fjärde advent och idag åker krubban fram. Änglar, jesusbarn och vise män ska ställas upp i väntan på julafton och juldag. Vem vet, kanske blir det ett inlägg till idag. Med ledighet framför mig känns det som att det finns all tid i världen att fixa och dona med allt.

Kram
Sussie

2 kommentarer:

MirandaMaräng sa...

Jo tack julkänslan kom redan i oktober så här har det varit julpyntat länge och mycket detta år!
Verkligen fina ljusstakar med de tre vise männen. . .förstår att de år slutsålda! Men kanske finns de på något auktionsverk el Tradera!
Ha det så bra!
Kram

Mitt Egnahem/Anneli sa...

Tjusiga! De kommer bli fina hos Er!
Julen i år blev ju lite annorlunda, men fin ändå! Konstigt, men fast det var så mycket som var inställt- luciatåg, julavslutningar och julkonserter så har jag liksom inte hunnit med! Men julen kom ändå:) I dessa tider blir man ödmjuk inför livet och väldigt tacksam för allt man har! Ha det fint och god fortsättning! PS. Jag är själv en urusel bloggare, men läser din med behållning. /Mitt Egnahem/Anneli