- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


onsdag 18 november 2020

En anledning till att älska november!

 Hej alla!

Här kommer bevis på en stor anledning att älska november:

De vackra och pålitliga novemberkaktusarna!


Den här rosa novemberkaktusen köpte jag som en vit variant men märkningen måste ha varit fel. Den är vacker men inte det jag hade tänkt mig från början. Nu har den ändå några år på nacken så den känns mer som en gammal pålitlig novembervän än en felköpt novemberkaktus. Jag älskar färgen nu.

Jag är väldigt hårdhänt i behandlingen av mina novemberkaktusar. Det kan gå veckor utan att de får vatten, jag har dem inne i rummet där inte solen kommer åt dem värst mycket och jag byter jord på dem när jag känner att jag orkar mer än utifrån vad de kanske skulle behöva.Ändå så belönar de mig och ihärdigt försöker få mig att vara ännu mer tacksam över att de finns. Det är som att de aldrig ger upp hoppet om mig! Filosofiskt eller hur? 

Som alltid tänker jag när blomningen inträffar: Hej novemberkompisar! Jag må vara dålig på att visa uppskattning generellt men hoppas det känns okej med att få en hel månad i rampljuset som kompensation!

Onsdag hörrni!

Dag för myset!

Kram

Sussie

1 kommentar:

MirandaMaräng sa...

Vilket fynd med ljuslampetterna i ditt förra inlägg och så fint med ljus i mot den läckra tapeten!
Ja novemberkaktusar är tacksamma blommor. . . även fast de fallit i glömska långa perioder! Men är så fina när de blommar!
Ha en trevlig helg!