- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


fredag 25 januari 2013

Jösses...

... vad veckan rusade iväg! Missade torsdagstemat igår och för göra inlägget idag istället.

Veckans Sussie-förändring handlar om frukt.
Jo, det är sant! Jag äter frukt.
En del skippar ju frukt för att de vill ändra matvanor, leva enligt LCHF eller minska rejält på kolhydraterna rent allmänt.
Men jag är inte ute efter en sådan förändring. Jag vill bara försöka bli nyttigare överlag och just nu känns det befriande skönt att vräka i sig c-vitamin i form av saftiga apelsiner. Jag mår BRA av apelsiner.
Och så kan man ju göra snygga inredningsdetaljer av skalen också...


För veckans medmänskliga förändring vill jag uppmärksamma BRIS. Denna vecka har jag skänkt pengar till dem via denna länk. Alla som hjälper barn och ungdomar är värda att uppmärksammas.

Kram Sussie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du uppmärksammar BRIS. Jag arbetar ideellt med telefonjour där och jag VET hur helhjärtat BRIS stödjer barn och ungdomar. Det är helt otroligt vilket barnperspektiv den föreningen har, det har förändrat mig för livet!

Anonym sa...

Tack för skal-tipset! Ska prova det nästa gång :) Apelsiner är så gott. /Benita

G:a Affären sa...

Fint av dig att uppmärksamma Bris som verkligen gör mycket och behövs!

Jag har aldrig sett att man kan göra så fina skal-rosor, verkligen dekorativt! Nu är det härliga tider med massor av citrusfrukter så att vi kan vräka i oss av dem.
Min hund gillar det också!

Kramar
Cia

Mari Brown and Colourblob sa...

Min forsta gang att se din blog o jag har varkligen njutit av bilderna, jatte fint o kul att see bra triditionela (traditional) svensk design. Men jag maste fraga, vad ar linken till den har med appelsine blommor, ochsa nagot som jag vill prova.

Igen, harlig blog o jag kommer forsatta att titta pa vackra bilderna : )

Mari i Cad