- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


fredag 30 december 2011

Tillbakablick på året som gått - del 4

Juli

Månaden inleddes med Rosens Dag i Stallet. Lena Weme kom och fyllde lokalen med rosprat och rosdoft. Jag blev förälskad i två sorter - Raubritter och Ghislaine de Feliconde. Det var rosor på både porslin och fikabröd.Hostan kom utan att lämna någon feber efter sig. Sådan hosta gillar vi i Stavik. Vi har den visst nästan överallt...

Ja,vart går egentligen gränsen mellan fint och fult? Mellan prakt och ogräs? Skönhet sitter som bekant i betraktarens ögon. Fulklockan fick vara kvar och kanske har den invaderat uteplatsen till sommaren... Den som lever får se.Granne med Selma var flitigt besökt av pressen denna sommar. Året Runt, Minnenas Journal, Hemtrevligt, Land, Expressen... ja, sen var det de lokala tidningarna också... och radion... Linsusen i Stavik hade fullt upp.

Fruntimmersveckan var en hektisk vecka. Då hade vi öppet i Stallet varje dag utan förbokning. Och två kafferep hann vi med också.

Årets rabatt växte till sig och violerna blev tårtornas bästa garneringsvän. Och inte kunde jag låta bli att redan nu börja planera för nästa års trädgårdshappening heller.


Augusti

Jag tog några dagar "ledigt". Ja från datorn alltså. Några dagar var frivilliga, andra ofrivilliga pga av att spittern i datorn pajade. Eller hur det nu var... SPLITTER kanske det hette...

Vi gjorde om och förbättrade vår väg som tagit stryk när vi gjorde parkering och la ner VVS vid stallrenoveringen. Det blev några handblåsor pga av skottandet, men det var det värt :-)Smideskronan bytte skepnad igen. Hösten började smyga sig på.


Kram Sussie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tittar in som vanligt på din finfina blogg. Kul med all press och kafferepet i Karlstad, Grattis!
Jag läste om dig.
Du är duktig, kreativ, har ett vackert hem, duktig snickare och goda kunskaper.
Jag önskar er ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!
Från: Här är gudagott att vara.
(Problem med datorn)

C De-sign sa...

Tack för det här året! Jag vill nu önskar dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2012! Kram fr C

Med en doft av lavendel sa...

Hej
Önskar dej ett gott nytt år
kram Annika

TiniTott sa...

Helt underbara bilder och stallet verkar vara ett superställe. =) Håller utkik efter fler "kurser", verkar helskoj =)