- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


torsdag 20 april 2023

START- ELLER SLUTDATUM? VAD PRIORITERAR DU?


 Visst, vi har talat länge om att gör den gamla branddammen större och mer dammlik. Det har vi.

Jag tror att många inte vill börja med projekt modell lite större eftersom det finns en rädsla över att inte ro projektet iland. Vi har inga problem att starta eftersom vi aldrig sätter upp tidsgränser för när det ska vara klart. 

Vi skapar, har kul, prioriterar annat ibland och framför allt, vi lever för annat än att bli färdiga! Vi sätter startdatum. Slutdatum har vi slutat att stressa upp oss för. Det gör andra åt oss istället. 


Det tar tid, men vi har roligt under tiden. Vi gör saker tillsammans och allt blir mer färdigt ju längre tiden går även om det går långsamt. Som detta med branddammen. Vi har pratat om det i flera år. Säkert berättat för någon som sedan undrat varför det blir så lite verkstad av snacket, men så kom den där skjutsen som behövdes för att prioritera upp just det projektet.

Det kom ankor.

 Nu har grävaren varit här och gjort en mer naturliknande damm och det är dags att börja bygga ankhus och sätta upp någon slags inhägnad i anslutning till området. 

Nu undrar ni kanske när vi ska vara färdiga med detta? 

Ingen aning, men färdigt kommer det att bli. Vi ska bara plantera växter, lägga dammduk och fylla i mer vatten först. Och ja just det ja! Vi har ett poolhus som alldeles strax är klart att börja använda också. Det tog fyra år det projektet, men vi har gjort det fullt ut. Framför allt så vågade vi sätta startdatum och börja. Vi får se hur lång tid det tar att göra soldäck och bygga plank sen. Det löser sig det med.

Kram

Sussie


Inga kommentarer: