Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 17 januari 2016

Tigeröga och längtan efter nytt

 Vi har tillbringat helgen i Uppsala. Emma och Mike har flyttat till en alldeles nybyggd studentlägenhet på Dag Hammarskölds väg och vi har hjälpt dem att bära, plocka och inhandlat en del nytt på stora möbelvaruhuset. Säga vad man vill om charmen med gamla hus och lantligt boende - det är ändå något visst med alldeles, alldeles nytt.

Fredagskvällen tillbringade vi hos goda vänner. Trevliga samtal på nattkröken, gott vin i glasen och fantastisk mat på tallrikarna. Det är vad man bjuds på där. Vi fick bland annat en sallad med stekta päron i. Jag var nog en sväng in i himmelriket när vi åt. Så gott!

Idag tar vi det lugnt. Jag vägrar ta ner julstjärnan i tv-rummet och ställa undan smidesljusstaken som står på trappavsatsen ut till verandan. Jag vill inte ta bort det nu när det är så fint med all gnistrande snö utanför. Det är som att ögon och hjärna måste få till sig lite julig stämning trots att julen redan är förbi.

En sak som jag i alla fall ska byta ut tämligen snabbt är mina kuddar i soffan. Jag tycker det nya tyget Tigeröga från IKEA är härligt. Vi får se om det blir någon kudde av tygbiten jag inte kunde gå ifrån utan att köpa.

Den här marina stilen är jag färdig, klar och över med nu.

Kram Sussie

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Åhh så snyggt tyg, lite Josef Frank över det tycker jag.Kraaam Pia

Anonym sa...

Det är otroligt fint ute nu, tycker också att det var synd att julen blev grön. Förstår att du gillar tyget, det är superfint kommer att bli väldigt snyggt.
Kram Birgitta