Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 31 januari 2016

Randiga tapeter och möss man inte vill vara utan

Här syns de spacklade väggarna. Snyggt på ett vis tycker jag. Under finns en tapet med lite struktur som måste spacklas bort.  Raymond är en mästare på att spackla. Slätt och fint blir det. Alkoven målas ljusare än den var förut. Den ska bli en walk in closet.

Tapeterna blir randiga. Äntligen får jag ett rum med randiga tapeter! Vi har hållit oss ifrån det eftersom gamla hus sällan låter sig tapetseras med randiga tapeter utan att ställa till med mycken möda för att få det rätt. Ska man gå på känsla, ögonmått eller lod, liksom...

Den lilla musen är målad i skarven mellan murstocken och golvlisten och är ett minne från när barnen delade rum och kakelugnen stod mitt i det gemensamma rummet mellan alkoverna. Lilla musen får vara kvar även om rummet inte längre är ett barnrum. För många "god natt lilla musen"-minnen för att ta bort.


 
Vi tapetserar i sonens rum denna helg. Han har fått välja precis hur det ska se ut där inne.

Han har valt en randig tapet som är underbart fin. Den är vit och ränderna upplevs som ljust grå men är egentligen en bestrykning av en annan glans på bottenfärgen.
Vi hann sätta upp några våder igår innan dagsljuset förvann och det kommer att bli toppenfint.

Kram Sussie

2 kommentarer:

Marie sa...

Fint d kommer bli :) ...o tack för den fina vinsten, har länge tänkt komma till dig på besök men inte blivit av :)

HD Wallpapers sa...

Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.