- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 31 maj 2015

Törs man pausa "livet"?


Ja, vad är egentligen livet? Det riktiga livet?

Idag lever vi så mycket på sociala medier att vi nästan glömmer bort det riktiga livet. Efter att ha bloggat i över åtta år är jag den första att skriva under de sociala mediernas betydelse. Jag har testat att stänga av blogg, facebook och instagram under några veckor och jag har överlevt.

Faktum är att det känns skönt. Det var precis vad jag behövde. När tiden inte räcker till måste man göra val. Jag valde att pausa det sociala livet på nätet till förmån för det sociala livet utan de forum där jag varit flitig besökare sedan jag började blogga.Det som också har känts skönt är att människor hört av sig och saknat både blogginlägg och facebookstatusar. Saknat de små meddelanden man sänder ut och bilderna man fotar så att någon kan dubbelpicka med fingret på instagram. Tack alla underbara!

Även om jag funderade mycket över hur det skulle gå så tordes jag till slut stänga av sociala livet på medierna. Törs du?

Kram Sussie

2 kommentarer:

Asta sa...

Jag har inte ens ett facebook konto så där är det inga problem. Min lilla blogg skriver jag mest för min egen del så det jag har är väl Instagram där jag är ganska ny. Och skulle inte ha några som helst problem att stänga av. Att sluta surfa och göra annat dylikt på datorn skulle jag däremot ha väldigt svårt för.

Anonym sa...

Tycker att det är väldigt kul att blogga, skriva om små ting som för mig är stort. Tycker att det är väldigt kul när jag sätter mig framför datorn på kvällen och skriver, om allt och inget.
Men jag förstår att ibland måste man stoppa...
Kram Birgitta