- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 18 augusti 2013

Återbruk ~ Reuse


Det är roligt och väldigt praktiskt, att inreda med tema.

Verandan är ju inredd med en touch av marin stil och därför blev jag så oerhört glad när Pia  kom på besök och visade vad hon skapat av återbruk.

En bit drivved och ett hjärta av rostig metalltråd fick mitt hjärta att slå ett extra slag av glädje och jag köpte det på fem röda. Var det skulle sitta visste jag direkt.
Visst är det vackert i all sin enkelhet?
Precis rätt grå färg. Precis lagom rufft. Och precis den symbol jag ville tillföra verandan. En plats vi älskar att vara på. En plats vi gärna umgås med våra nära och kära på. En hjärteplats helt enkelt.


Som alltid måste jag också ha en liten Mårbackapelargon inom synhåll. Denna pelargon har precis den rätta rosa färgen, så den ska jag använda som moderplanta till nästa års pelargonbestånd.


Jag har faktiskt några Mårbackapelargoner som (i mitt tycke) har en alltför skarp rosa färg. De tänker jag ge bort. Jag är nog lite petig när det gäller nyansen på Mårbackapelargoner.

Tro det eller ej, men i mitt huvud poppar det upp julidéer i massor. Fast de tänker jag vara tyst om ännu ett litet tag. Än vill jag njuta av sommarens sista sköna dagar.

Kram Sussie

3 kommentarer:

Hanna sa...

fina bilder.
Ha en fin vecka.
kram
Hanna

Anna sa...

Det är så fint på er veranda. Jag njuter genom dina bilder!

Jag har också lite planer och idéer för jul men precis som du försöker vi ta tillvara på de härliga dagarna som just nu fyller på våra ljus- och solkonton :-).

Anonym sa...

Fint med enkla ting, härliga bilder.
Birgitta