- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 11 augusti 2013

Njutningsfylld veranda med New England och Feng Shui

Sommarlovets sista dag är här för min del. Det har varit en fantastisk sommar på alla sätt och vis.


Bland det bästa av allt är att vår glasveranda äntligen blivit färdig. Sonen  hade en klar och tydlig uppmaning när den skulle inredas:


- Ingen sån där lantlig stil!  Nu ska det va SNYGGT på verandan. Inget rappel som ska renoveras eller målas eller göras om. Fix och färdigt så att den kan användas direkt!


Ord och inga visor! Men helt rätt. Har man fixat med en veranda i så många år som vi gjort, vill man ju kunna använda den på stört.


Många skulle kanske säga att verandan är inredd i New England-stil med marina detaljer som segelbåten och modellen på möblemanget.
En glasveranda i New England-stil.

För mig betyder segelbåten något helt annat.
Den betyder Feng Shui ~ Vind och Vatten.För som oftast så tänker, känner och andas jag Feng Shui när jag inreder. Vår stora glasveranda är en påminnelse om vikten av att göra färdigt, att hålla kvar drömmar och att mående är beroende på vad vi omger oss med.

Kram Sussie

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det blev!
:-)

Kram ak_of_s

Anonym sa...

Vilken underbart vacker veranda ni har gjort, snygga möbler.
Birgitta :-)

Goa sa...

Fullkomligt fantastiskt!

Kärlek <3

♥ Pia... sa...

Vackert och mycket rogivande på verandan ...ja jag VET ju eftersom jag tillbringat en HEL e.m där;))) fina och goooooa sittvänliga möbler... Å inge " krafs " har du där heller...förutom den där lille "återbrukade" då förstås;)) hej å kram på dää ///Pia

Kallholmen sa...

Den ser helt undebar ut, ni kommer att upptäcka att den är bästa rummet. När man har glasen så långt ner lever man ju mitt i naturen. Vi inredde och varmbonade vår punschveranda förra sommaren precis innan min man fyllde superjämt. Vi snabbinredde den med en fix och färdig möbelhussoffa för det var lite tidspress innan alla gäster kom men det blev riktigt bra.
Det är lite Feng Shui i den också men segelbåtarna är riktiga...på havet :-)
Kram Carolina.

Anonym sa...

Riktigt fint. Vad bra att du lyssnade på sonen, i många hem är det bara mamman som får bestämma hur det ska se ut hemma.