- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


torsdag 21 mars 2013

Påskinspiration


 
Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag påsken som högtid. Jag njuter av färgerna, ledigheten, maten, men framför allt av ljuset som är tillbaka.

 
Jag saknar våra hönor och hoppas vi hinner skaffa nya i år. Om jag önskar riktigt, riktigt mycket kanske det dyker upp ett nytt hönshus här hemma. Det är det som fattas för att kunna skaffa en ny hönsflock.

 
Våra gamla hönor bodde i det som nu är toalett ute i Stallet.
 
Alla bilder från Pinterest.
 
Kram Sussie
 3 kommentarer:

Merja sa...

Fint och inspirerande påskpynt! Egna höns låter kul:)
Ha det gott!

♥ Pia... sa...

Åååå PINTEREST ;) trodde du gjort sååå fine saker... Satt å titte på allt och sucke å puste å sa en massa saker om vad du kunde göra såå fine kranser .. ;)))) där ser en ;))))) ja du Sussie kan bare hålle mä dej... Ju äldre ja blir .. Tänker tillbaka på när barnen var små och vad vi gjorde på påsk då.. Väldigt annorlunda mot nu... Framför allt luuuugnt ... Och skönt ...nästan så man sitter under korkeken;) annars läre bra ? Här går det i sin lilla vanliga lunk... Å det är väl bra.. Morn sista jobbardag en innan helgen igen ... Sen en lugn lördag och på söndag får vi fira våran älslingskille som fyller tio år... Gisses vad tiden går fort ... Alltså tio år sen jag blev farmor för första gången;)))) kram på sej och på återhörande... väntar med spänning på vad du ska hitta på den här söndagen ...;))))Pia

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Nydelig påskeinspirasjon! Ja, det beste er nesten at lyset er tilbake, og man får en følelse av vår! God påske!

Klem Cathrine :-)