- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


torsdag 19 april 2012

Gammaldags bred taklist

När jag nu sitter här på kvällen och ska göra dagens inlägg inser jag att jag inte tagit något kort på hur taklisten ser ut när den är färdig.

Aj, vilken miss!

Ni får istället se hur vi byggt den med lister steg för steg så får jag återkomma med det färdiga resultatet när jag kan ta en bild i dagsljus.


Här kan man lätt gömma undan elen.Den gamla hålkälslisten tog vi tillvara.
Hoppas ni får en uppfattning om hur vi använt fyra olika sorters lister.


Snart är det helg! Då ska jag baka och skapa. I år är det nämligen  Nils Holgersson-tema på Mårbacka Minnesgård och JAG har fått den stora äran att försöka ta fram en Nils Holgerssonbakelse till dem...

Kan ni bara förstå vilken ära det skulle vara om de gillar det jag hittar på ?

Kram Sussie

2 kommentarer:

Mitt Egnahem sa...

Ser väldigt listigt ut! Blir nog pricken över iiiet... Låter också spännande m bakelsetillverkning. Lycka till eller smaka långsamt!:) MVH Värmländska Mitt Egnahem

Sussi sa...

Oj oj oj va ni grejar och donar! Och så fint det blir...önskar att jag hade en Raymond i bakfickan som jag kunde plocka fram när det behövdes fixas....Det lär behövas i sommar förresten, för vi har köpt en liten gård i Sunne (Säterbro) som ligger en bit upp på vägen mot Munkfors. Jag längtar verkligen efter att få börja fixa, maken längtar också fast inte så mycket efter själva fixandet! Det är då jag tänkte plocka fram Raymond ur bakfickan!

Vi kanske ses i sommar, vem vet?
Ha det gott och stor kram från
Sussi