Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
torsdag 29 december 2011

Tillbakablick på året som gått - del 1

Hoppas ni alla haft en fin jul! Själv har jag bara myst och tagit det lugnt. Det var länge sedan jag hade en så fröjdefull jul. Inga måsten, bara vila och gemenskap.

Snart är det nya året här. Det kan vara på sin plats att se tillbaka på det som gick. Dagens inlägg handlar om januari och februari.

Januari


Jag räknade steg och skaffade konto på Motiomera. Jag gjorde en tur upp till Piteå och vände, med starka ben och sliten hälsena som följd. Några bloggvänner hängde också på. Kanske dags att göra om det?

Ute i Stallet började det bli färdigt för att ta emot gäster. Jag broderade förhängen med Granne med Selmas logga på.


Och sen kom mamma och jag på att vi kunde samarbeta. Hon stickade och jag skickade. Vantar "Made by Mormor" såldes till bloggläsare i hela Sverige.Januari var kall, kall, KALL! Det var vackert som en vintersaga ute.Februari

I Stallet gjorde jag något riktigt egocentriskt och jättekul. Jag fixade en ego-vägg! Diplom och vykort blandades med citat jag tycker om. Eller vad sägs om: Kakor ska bakas av smör och kärlek!
Jag tror faktiskt jag ska ta nya kort på min egovägg. Den är mer påfylld nu, efter ett helt år ;-)

På Alla Hjärtans Dag var det äntligen dags för invigning i Stallet. Temat på det första kafferepet var:

Kakor, kärlek och kottar.

Ååååh!
Det var så skönt att få öppna portarna efter ett och ett halvt års slit.Av sonen fick jag en ljusstake som jag använt många gånger. Och inlägget jag skrev, fick min mailbox att fyllas av hälsningar från mammor som kände igen sig i mina ord.
Årets rabatt skulle heta Fröken Lundgrens rabatt och innehålla massor av violer. Att så frön i plasttråg som det varit köttfärs i, visade sig vara ett lyckokast! Alla frön grodde och under hela sommaren hade jag violer som jag smyckade mina tårtor med.
Nästa inlägg blir också en tillbakablick. Tänk, vad det är roligt att ha en blogg!

KRAM Sussie

2 kommentarer:

♥ Pia... sa...

JA tänk va roligt de ä att ha en blogg:).. Tack vare den såå har jag träffat såå många mysiga goa människor...som sedan har blivit verkliga :).. tack Sussie för din medverkan i min bloggvärld och verkligheten:).. kul med tillbakablickar.. Jag hade en liten fundering på hur jag skulle få till det med min femåriga bloggfirande.. de kom av sej..internetuppkopplingen fungerade inte igår.. sen hade jag mina hjärtegryn här oxå:).. då kan man inte leka vid datorn.. då får man leka i verkligeheten.. åå de gjorde vi.. spelade Bajsspelet.. jo då det finns det med.. för fyraåringen fick de i julklapp.. sen blev det kurragömma.. farmor/mormor gömde sej bäst:)... nu är det lite lugnt en stund.. och jag bara kikar in i bloggvärlden... ha de gôtt Sussie med dina nära och kära under nya året oxå .
kram Pia

Johanna Stålros sa...

Vilket härligt inlägg, och så mycket fina inlägg du gjort;) Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!! Kram Johanna