Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
onsdag 22 juli 2009

Kafferep pågår
8 kommentarer:

Pia..... sa...

Hej sussie...åå så fint väder ni kommer få idag med:)..härligt..Ser dina kakor..de var gooa ..så goa att jag t.o.m. blev inspirerad ..så i går kväll..strax innan Midsommer började ja jag älskar den serien ...men nu är det slut:(....iallafall så gjorde jag nånting som skulle likna dina kanelbågar..int ble de såå fin som dina ..eller som min mamma alltid säger om saker och ting när det blir såå där..Inte är dä vackert ..men sällsynt!!..appropå det där man kan skriva små texter i huset, som vi pratade på..hihi...men lite önskade jag allt att jag finge vare mä idag mä..hihi...hälsa älfgärdet..och ann-katrin som jag tror hon har med sej...ha en bra kafferepsdag..kram..Pia

Vårt liv i norr sa...

Kakorna ser verkligen goda ut! =)

I huve´t på... sa...

Ja hej igen! Jag vet inte vart min tidigare hälsning tog vägen...men jag ville hur som helst tacka för ett jättetrevligt kafferep i måndags! Och allt bröd och kakor var så gott! Men jag är galen i choklad...och höll som sagt på å svimma så god var kakan...=)
Ha det så bra! Kram Stina

ÄnglarumsMia sa...

Så kul det ska bli att komma till dig idag!!!!!!
Kan det bli bättre väder???!!!....
Ann-Catrin kan tyvärr inte komma med, men jag har fixat bil och jag dyker upp som vi sagt.
Stor kram Mia

Annika sa...

Mums.... smarrigt... vet ju hur goda dom är..:) o vädrets gudar har du tillbett ser jag..... ska till Sunne idag mä ja... före 5 ska 8 grabbar checka in på campingen för Fryksdalsdansen...:)
tältliv i 4 dar.... ôm jä ä bekömmra???? itte ett dugg....:)
ha det så bra idag på ditt "rep" o ja vill veta när det kommer i FB.... så jag kan leta rätt på en tidning..... Kram Annika

Skatan sa...

Gillar verkligen ditt initiativ! Önskar att jag hade mod att göra någonting liknande :) Tänk så roligt det vore!!

Lycka till nu med dagen. HOppas du får lägga fötterna högt i kväll och ta ett glas rött när alla gästerna har gått hem :)

kram,

Anna

HobbyDesign sa...

Härligt! Hde kaafferep förra sommaren med 7 sorters kakor och finkopparna

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilken tur med vädret ni måste ha haft, hade varit mysigt att vara med. Vi var fyra tjejer som åkte till mysiga Nora idag.
Kram Susanne