- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


tisdag 21 mars 2023

3 TISDAGS-T


Tvättstugan


Röjde runt rätt rejält i vår pyttelilla tvättstuga i söndags. Gjorde rent filtret i tvättmaskinen, satte upp en krok som behövdes och tvättade fem maskiner. Go känsla när det är ordning på de där få kvadratmetrarna i huset.

 Tips på smart mathandlande- matsmart.se

För första gången har jag nu testat  Matsmart.  Smart, riktigt smart koncept för att ta tillvara mat som räddats från att annars ha kastats. Det kan handla om varor med felmärkningar, kort datum eller sånt som är fel i säsong. 

Det här innehöll min första leverans:

Färdigt marsipanlock - till påsktårtan

Glutenfri pasta

Bönpasta - jättegott till kantarellsås

Heinz tomatketchup

Knorr köttbuljong 

Hallonsylt och jordgubbssylt 

Mandlar

Tandtrådsbyglar

Grumme blek- och fläckmedel

Fryspåsar

Loka Crush - smått beroende av den

After Eight mint/apelsin - kanske god till påskfikat 

M Peanut - absolut god till påskfikat

Sparade 313 kronor på sådant vi ändå skulle ha köpt - osäker på lilla paketet med After Eight - men framförallt sparades miljön en smula.Tittar efter 

Spjällband eller klocksträng.

Kanske inte det vanligaste att kika efter på nätauktioner men jag skulle vilja hitta något fint att hänga på kakelugnen i gästrummet bara för att… typ ingen har sånt längre. Hand upp: hur många av er har googlat spjällband förut? Länkarna i inlägget funkar inte men det står ändå en hel del intressant om vad och varför gällande spjällband  på den länkade sidan.

Kram

Sussie


1 kommentar:

Anonym sa...

Har shoppat på Matsmart i några år och ibland kommer det in väldigt många kvalitetevaror👍. Blir mycke pasta och tomatartiklar. Festivalen till barnbarna är toppen att ha i kylen. Hemkörd också 😊