Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 20 januari 2019

Tillbaka!Och plötsligt fanns den bara där igen! Lusten att börja blogga. Nästan på dagen exakt två år tog det innan jag åter hittade känslan. Två år! Det är lång tid. Mycket har hänt sedan sist. Både på inredningsfronten, trädgårdsfronten och privata fronten. Vart börjar man ens berätta?
Kanske är det bästa att börja från här och nu. Risken finns väl att jag annars tappar gnistan igen. Jag blickar bakåt när det behövs om det är okej för er, jag är nämligen inget stort fan av att göra det. Jag gillar mycket mer att se framåt än att titta bakåt.

Nog om detta.Ni som följt bloggen har delat renovering av hus och stall tillsammans med mig. Framöver kommer bloggen troligen att handla mycket mer om trädgård. Det har blivit ett stort intresse på gränsen till passion! Mer och mer sugs jag in i drömmar om svulstiga dahlior och peppriga chillisar. Jag har upptäckt bokashi och vi har skaffat höns igen. Jag hoppas att ni alla som kikar in här ska känna samma glädje som jag över att bloggen är återuppstånden. Välkommen åter alla underbara läsare!

Kram Sussie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du börjar blogga igen . Har själv drabbats av trädgårdsfeber. Ser fram emot att läsa dina inlägg .🤗.

Underbarahem sa...

Det är jag som skall säga välkommen tillbaka, klickade in på din blogg och såg att du hade kommit igång igen. Skall bli spännande att följa dig och dina inlägg, har också ett stort trädgårdsintresse.
Välkommen tillbaka!
Birgitta

Anonym sa...

My brother recommended I would possibly like this blog.

He used to be totally right. This submit truly made my day.
You cann't imagine simply how so much time I had
spent for this information! Thanks!

Solstrimmor sa...

Välkommen tillbaka, jättekul, du har varit saknad! Så många har slutat och det är glesare på bloggmarknaden nu. Men några av oss håller oss träget kvar. Det ska bli så roligt att få följa dig igen.

Kramar från Eva-Mari