- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 21 februari 2016

Det är så himla värt det efteråt
Ett av de bästa köpen jag gjort när det gäller köksmaskiner är blendern vi gör smoothies med. Efter ett träningspass längtar jag hem efter duschen och den goda drycken fylld av vitaminer och energi.
Jag brukar alltid slänga i några isbitar också när jag gör smoothie för jag gillar när den är riktigt kall.
Dagens boost innehöll både äpple, apelsin och banan. Helt klart en okej belöning efter ett svettigt entimmespass på gymmet.Tänk att det snart är mars hörrni! Nästa helg ska jag väcka mina pellisar. Jag ligger någon vecka efter mot vad jag brukar men det gör inte så mycket. Jag har kikat på dem och det verkar som om alla har överlevt. Jag ska väcka dem med en skvätt vatten under veckan. Annars är jag inte så mycket för att dalta med blommor. Blomman på bilden har konstigt nog överlevt vintern och några uttorkade tillfällen. Kanske vill den utmana mig och bevisa att den inte ger upp trots rätt dåligt underhåll.

Apropå allt och ingenting förresten. Jag har snart passerat 1000 inlägg på bloggen. Jag tänkte jag skulle göra några återblickar i kommande inlägg. Mitt allra första var det här..


Kram Sussie

2 kommentarer:

Meta sa...

Det är läskande en varm dag och när man är trött. Vad kul med en tillbaka blick.
Ha det gott i helgen
kram Meta

Anonym sa...

Vi har också en blender, men den blir mest använd på sommaren av någon konstig anledning. 1000 inlägg, tänk så mycket man har att skriva om... en hel dagbok.
Ha det bra!
Kram Birgitta