Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
fredag 2 oktober 2015

Höstmarknad och nytt jobb

 
Idag är det marknad i Sunne. När jag var liten var det en stor dag. En dag jag längtade efter i flera veckor. Bruna martenskarameller, lyckobrev och virvelvindar skulle svepa fram den där första fredagen i oktober och lämna efter sig en lyckokänsla som skulle sitta i länge efteråt.
 
Jag inser att jag blivit lite tråkig för nu kan jag välja att inte åka in till Sunne alls på marten. Det är bökigt att ta sig fram med bilen, krångligt att hitta parkeringsplats och lyckan hittar jag inte längre i ett pappersbrev för fem kronor.
Men visst är det häftigt med perspektiv på tillvaron!
För det går med all säkerhet små flickor och pojkar mellan stånden som tycker att just den här dagen är bland det roligaste som händer just nu.
 
~
 
Apropå roligheter förresten.
Jag har fått ett uppdrag som rekryteringsambassadör för Karlstad kommun. Under två år ska jag vara kommunens ansikte utåt för att få människor att vilja söka jobb i Karlstad. Uppdraget ligger vid sidan om mitt ordinarie jobb och innebär inte några förändringar där. Jag är väldigt stolt och otroligt glad över att få representera Karlstad.
 
Kram Sussie

3 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Grattis till nya jobbet... kommer att passa dig förträffligt!

Höstkramar från Eva-Mari

Gudrun sa...

Grattis Sussie!
Du är verkligen rätt person för jobber👍😊

Hanna sa...

Så fint, så fint!