Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
torsdag 4 december 2014

På min to do-lista


Min mamma ska göra om i sitt badrum och det som står högst på önskelistan är att få en fin dusch. Istället för en duschkabin ska hon sätta in glasdörrar från Inoxa.

Ett av bloggens mest populära inlägg handlar om vår egen runda dusch. Jag skulle vilja sätta in en glasdörr för att slippa en del skvättande ut på golvet. Det finns så många läckra lösningar och vackra glasvarianter. 

Här är några andra varianter på runda duschar:
Ingen glasdörr men väl ett bra alternativ med draperi istället.

Som att kliva in i ett vackert snäckskal.


Märkligt hur man kan triggas igång när någon annan sätter igång och fräschar upp. Nu vill jag själv fixa till lite piff i vårt eget duschrum. Jag tror jag ska försöka ta tag i det under julledigheten. 

Jag vill sy nya gardiner och byta överdrag på bänken. Sen behöver lådorna rensas och blommorna gallras. Små saker som gör stor skillnad. Att rensa ordentligt är verkligen den bästa inredningen! Finns det något härligare än tomma ytor i bad- och duschrum? Inga gamla krämer som aldrig används och inga gamla schampoflaskor som blivit stående för att alla vill ta schampo ur den nya flaskan. 


Kram Sussie

1 kommentar:

Premium Style sa...

Väldig fin blogg du har här, jag tycker om dina bilder och stil - liknar min stil också. Jag önskar er en glad julhelgen. -Piritta-