Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 23 mars 2014

Lantligt, New England eller Herrgårdsstil?

Eller helt enkelt en blandning av allt?

Utåt sett kan jag nog verka ganska så målmedveten och beslutsam. Det beror på att jag - innan det kommit så långt - haft många inre dialoger med mig själv om hur jag ska ställa mig i frågan. Stort som smått. Jag är helt klart en analyserande person.

När jag väl bestämt mig , då har jag inte bara bestämt mig utan då är jag också bestämd! Då vet jag vad jag tycker. Då har jag vänt och vridit på alla alternativ.

Just nu velar jag.

Ska man titta på det ur feng shui-perspektiv hänger allt ihop. Hemmet speglar mitt mående, mina mål och mina visioner. Jag tittar mig omkring här hemma, och ser att jag omger mig med en massa olika stilar. En påse gott och blandat so to speak. Lite spretigt, ganska genomtänkt och väldigt mycket Sussie Eklund.

~ Och precis så är det med mitt liv också ~

Jag håller på med så otroligt många olika saker som spretar men som ändå är (ganska) genomtänkta och framför allt är väldigt mycket Sussie Eklund.

Frågan är nu:

Ska jag fortsätta spreta? Eller ska jag ta mig samman? Ska jag inreda i New England 
som på verandan?Eller ska jag inreda lantligt? Som i hallen?


Eller ska jag gå hela vägen ut med herrgårdsstilen? Som i köket.
Och som grädde på moset ska ni veta att jag vissa dagar säger till min tålmodige man:

- Ska vi ta och bygga nytt? Ett litet, sprakmodernt hus utan en enda kurvig list, bara raka linjer, lättstädat och funktionellt?

Jag antar att det lär fortsätta spreta här hemma. Inte för att jag egentligen har svårt att bestämma mig utan för att jag nog trivs bäst så. Men man undrar ju lite hur det uppfattas. Målmedvetet eller veligt?

Själv är jag inte heller säker. Men när jag väl bestämt mig för hur jag vill att det ska framstå, då har jag diskuterat färdigt med mig själv och lär framstå som världens mest målmedvetna person.

Ridå!

Kram Sussie

5 kommentarer:

Hanna sa...

jag tycker om det spretiga för det ger en själ i det man gör.
Ha en fin söndag
HAnna

Pia Gustafsson sa...

Just det spretiga gör att emet blir personligt. Det ser så mysigt ut i alla tre stilarna. Kraaam Pia

Min KuriÅsa Värld sa...

Jag röstar på att man får blanda hejvilt!
Kram Åsa

Siw sa...

Hejsan! Fortsätt "spreta", det var jättefina bilder och är bara trevligt att få se olika stilar så bra komponerade :)

Anonym sa...

Så fin blogg du har! Inspirerande! Jag tycker inte alls att ditt hem verkar spreta, visst ser det inte likadant ut i varje rum men du har den ljusa basen att utgå ifrån och sen sticker du av med många fina, roliga, fantasirika detaljer, möbler och stileben. Det är ju din stil!! Jag tror helt säker det är just i det du har landat, att du inte bryr dig om andras stilar och "betyg" du verkar trygg och tillfreds med din fina, ombonade stil och kommer säkert inspirera oss andra med den länge till. Tack! /Jennie