- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 2 februari 2014

Walk in closet ~ före

När vi köpte huset fanns det ett badrum på övervåningen. Tanken var väl att vi skulle renovera även det. Plötsligt en dag sprack ett vattenrör läck och tvingade oss att riva upp golvet - och tillika taket på nedervåningen - just i detta badrum.

Vi gjorde som strutsen. Rev, rättade till i taket på nedervåningen, hivade in massor av saker vi inte använde i utrymmet och stängde dörren. Det var så mycket annat som måste gå före just det där badrummet.

Under årens lopp har vi gläntat på dörren ibland men bara så pass mycket att vi kunnat ställa in ännu fler saker som vi inte använder.

Att "hitta" ett utrymme som man kan sätta tänderna i tillhör verkligen det jag uppskattar mest med att bo i ett stort, gammalt hus.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord och jag har många jag skulle ha velat visa er idag. Men något krånglar när jag ska överföra bilderna. Det blir bara tomma rutor i bloggen. Om det rättar till sig kommer fler under kvällen. Till dess en bild innan vi plockade ut allt vi stuvat in.

Än så länge lever jag i tron att det är "sprättlätt" att bygga en walk in closet här.


Resväskor, krukor, trasmattor.En madrass. Bort med detta och snabbt fixa till väggar och tak. Lite hyllor och en spegel. Sprättlätt!

Kram Sussie

3 kommentarer:

Med en doft av lavendel sa...

Kommer att bli ett kanon fint walk in garderob, lycka till.
kram Annika

Villa Ryttarängen sa...

Vilket roligt projekt, klart det är lätt som en plätt. helt rätt inställning. Kraaam Pia

Sidse sa...

Det kan jo blive fabelagtigt, at få sin vandre garderobe der! Skønt billede.