Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
fredag 3 maj 2013

Peggy Fredheim Ekström

Kommer ni ihåg att jag för några år sedan hade ett tema här på bloggen där jag skrev om Eldsjälar?
Det var bland annat så jag kom i kontakt med Eija.

Idag ska jag berätta om en annan eldsjäl som finns på närmare håll från mig räknat. Hon heter
Peggy Fredheim Ekström
och bor i Stöpafors.
Hon är en tjej med många bollar i luften som fixar allt från inredning, dekormåleri, möbelrenoveringar och design i sitt företag Inredning & Måleri. Det var Peggy som låg bakom all målning i det sk. Filmjölkstorpet. Kommer ni ihåg det?

Här är ett axplock av vad Peggy har gjort:

Renoverad tandläkarmottagning
och
Illusionsmålad vägg i matsal


Renoverat Fryksdalsskåp


Det finns ingenting som är för stort eller för smått för Peggy att trolla med sina penslar på. Hon har varit projektledare vid flera stora renoveringar av egna hem, kyrkor, banker, restauranger och hotell. Hon designar allt från mönster för tyg och brickor eller klurar ut praktiska inredningslösningar.

Har man egna idéer om inredningslösningar fixar hon det också med hjälp av Lerans Snickeri som tillverkar specialsnickerier.

Peggy är en riktig idéspruta som inspireras av människor, av utsikten från ett fönster, barnteckningar eller vackra tyger.  
Vilken kreativitet!Jag hoppas ni riktigt känner vilken positiv kraft som strömmar ut från datorn när jag beskriver Peggy. Och jag hoppas ni känner er riktigt inspirerade att lära er lite av allt det som Peggy kan. Hon ska nämligen ha målarkurser i sommar. 
Jippie!


I nästa inlägg får ni veta mer om tid och plats. Under tiden får ni i tanken börja måla den där saken ni skulle kunna ta med er på målarkursen. Den gamla stolen, det nötta loppisfyndet, den slitna kofferten, ja allt som skulle kunna få nytt liv igen med hjälp av penslar, färg… och lärdom av Peggy!

peggy@fredheim.se  0709-151913

Kram Sussie1 kommentar:

Chokladvillan 1910 sa...

Så mycket fint, så duktig skulle jag vilja vara ! ;) Tänk vad folk kan. Om jag vann pengar skulle jag gå på hur mycket kurser som helst, jag vill lära mig allt som har med hantverk att göra. Snack om kul !
Må så gott & njut !
Kram Anki