- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 3 mars 2013

Norrfrid

På ett av mina köksskåp hänger just nu ett hjärta. Det är en gåva från Eija! Visst är det vackert?!
Alla som följer Eija på hennes blogg vet att hon är en kvinna som har modet att följa sina önskningar. Tack vare henne har jag fått en längtan att resa uppåt i landet. Jag vill bo på hennes B&B!

Tack för hjärtat Eija! Det förmedlar tro och tillit att lita på den egna kapaciteten.Jag får ofta frågor i min mailbox från er läsare. Det kan vara frågor om pelargoner, om att starta företag eller om vilken färg jag använder när jag målar. Ofta handlar frågorna om våra såpade golv. Jag ska försöka få till ett inlägg om golv snart, för nu är ni några stycken som mailat om precis det. Tack för att ni visar sånt intresse!


Efter förra inlägget om Mårbackapelargoner fick jag några frågor om beskärning och jord. Jag ska göra ett inlägg om det också snart.

Nu ska jag gå ut i solen och sätta mig ett tag. Sportlovets sista dag bjuder på underbart väder!
Kram Sussie4 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Eija är för härlig & vilken modig, duktig kvinna ! Där är jag imponerad ! Jag vill också åka uppåt i landet ! ;) Jag har faktiskt träffat henne när hon levererade en säck jag beställt hem till mig. Supertrevlig !
Må så gott !
Kram Anki

♥Linda♥ sa...

Vilket fint hjärta, jag förstår att du blev glad. Hoppas du haft ett härligt sportlov och att du har hunnit tanka energi.

Ha det så bra!

Norrfrids Eija sa...

Tack Sussie för att du uppmärksammar lilla mej och min rörelse! Sitter här och hämtar andan efter en intensiv helg och vecka och tänker "vilken tur jag har som har denna familj som stöttar, de här vännerna som alltid finns till och inte minst ni underbara i bloggvärlden som gång på gång inspirerar och får hjärtat att skutta till! Du och Raymond har del i detta som jag gör nu, genom att visa att det går att förverkliga sina drömmar och visioner, att man visst vågar och kan tro på sig själv! Tack återigen för den oförglömliga eftermiddagen i er ladugård! Kraaammmm Eija

Anonym sa...

Tack harliga Sussie for en fin blogg!
Jag ska vanta talmodigt pa att fa lara mig mer om pelargonbeskarning och plantering! Det ska bli kul!
Det roliga ar att jag foljer Eijas fina blogg ocksa...ska dessutom fa flytta fran Wales och upp till alldeles norr om Sundsvall i var, sa jag vill ocksa uppat landet!
Kanske skulle den som bor langst soderut hyra en buss och sa kor vi...folk far hoppa pa langs vagen!
Ha en harlig vecka!
Andriette