Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
tisdag 26 februari 2013

Underbara Shopello!

Bra saker kommer till de som tror.
Bättre saker kommer till de som väntar.
De bästa sakerna kommer till dem som inte ger upp.


Jag trånar fortfarande efter en Howardsoffa med tillhörande fåtöljer som jag skrev om när jag hittade sökmotorn Shopello.se.   Kommer ni ihåg? Jag har väntat länge och jag ger aldrig upp drömmen om detta möblemang.

I helgen har jag haft Feng Shui-utbildning i Stallet och en av de saker jag pratar om är att ha tilltro till livet och att det som är meningen att komma till en, kommer till en. På värmländska rätt och slätt:

"Dä kommer te mä".

Nu har jag fått erbjudande om att vara med i en bloggtävling som heter:

Vinn en produkt från Shopello
 
 
Jag har chans att vinna något för att värde upp till 5000:-. Och det bästa av allt:

Alla Ni som kommenterar i detta inlägg och motiverar varför Ni också skulle vilja vinna samma fåtölj är med och tävlar tillsammans med mig.

Läs den meningen en gång till. Sakta.

Alla som kommenterar i detta inlägg och motiverar har chans att vinna samma sak som jag om jag vinner!
Och det jag vill vinna är en Howardfåtölj.
 
Håll tummarna!
För mig och för dig!
Och bättre motivering till varför just vi ska vinna, än de tre rader som inlägget började med, finns inte :)
 
Kram Sussie

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill jättegärna vara med och försöka vinna en fåtölj tillsammans med dig. Jag lever ensam och ser mycket på tv. Min gamla fåtölj har sett sina bästa dagar. Den kan katten få för sig själv om jag vinner en fåtölj. Där har du min motivering till varför jag ska vinna den - katten måste få ha sin egen fåtölj.
Soliga hälsningar från Karin. Jag mailar dig min adress och hoppas på tur.

Annas skattkammare sa...

Åh som jag också trånat efter en howardsoffa med fåtöljer länge länge.. Skulle såklart bli jätteglad över en fåtölj!! Efter ett år av sparande till vårt bröllop vore det en super present!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag är fattig efter 3 år av arbetslöshet vore det fint att få nån ljuslimt i tillvaron eller åtminstånde något som är mjukt i den så annars hårda världen. Har alltid drömt om en Howard då jag tycker de är så snygga.
skulle bli jätte glad om jag vann'
kram Helene

ANNIKA sa...

Denna designklassiker har alltid varit en dröm.
Här hemma" äger "vovven den enda fåtöljen .Den är dessutom sliten och nött efter husdjurens åverkan.
Tror,väntar och ger inte upp hoppet att en gång få äga denna drömklassiker.
Hoppas nu att det är menat att vi ska få äga varsin Howard ...
kramiz ANNIKA G

Anonym sa...

Sussie,
jag ska antligen, efter ca20 ar utomlands flytta 'hem' och borja mitt dromliv pa landet!
Maste tyvarr bygga nytt gammaldags hus pa familjegarden dar vi ska bo, eftersom det gamla var for ruttet for att rusta...
Att fa vinna en fatolj tillsammans med dig, Sussie, vore ett fantastiskt forsta steg mot att skapa vara drommars familjehem! Jag tror du forstar precis vad jag menar, for jag tror namligen att jag har samma kansla som du, nar jag tanker pa Howard...
Andriette

Pamela sa...

Jag skulle jättegärna vilja vinna en Howardfåtölj tillsammans med dig! Den skulle passa perfekt i min och sambons lilla studentlya! Och min sambo skulle bli så överraskad om vi vinner för han och jag letar efter den perfekta fåtöljen, och nu har ju jag hittat den!
Håller tummarna för oss!
Kram Pamela

Emma sa...

Jag skulle vilja vinna en Howardfotölj därför att dom är så sköna att sitta i och har en klassisk look som man inte kan annat än älska!

Malin sa...

Jag skulle bli såå glad om jag vann en sån fin fåtölj där jag kunde sitta och läsa en bra bok och njuta efter en lång dag på jobbet. Det skulle vara lycka för mig!

Brita Hansson sa...

Bra saker kommer till de som tror.
Bättre saker kommer till de som väntar.
De bästa sakerna kommer till dem som inte ger upp.
Så sant! Jag har alltid trott att jag ska bo på landet som när jag var liten, jag har väntat och väntat på den här dagen, men det bästa med min dröm är att jag ändå inte gett upp och kämpat mig igenom 5 års studier på teknisk högskola för att med gott samvete kunna slå mig ner på min släktgård för att starta familj och se till att traditionen att ärva den efter sin mor lever vidare. I boningshuset finns det spår från alla generationer starka kvinnor och ska jag lämna ett beständigt bidrag i denna brokiga och hantverksmässiga inredning ska det allt bli med stil. Där framför brasan under det målade taket där jag brukade drömma mig bort som liten, där passar en Howard alldeles perfekt!

Anonym sa...

Hittade precis din blogg i Lantliv! Underbar! Håller tummarna för att du vinner och kan sitta i lugn och ro och fundera ut fler fina inlägg och bilder, och jag skulle oärna sitta, njuta med en kopp kaffe och läsa!
Kram kram Maria

Annie sa...

Härligt=) det mantrat har ploppat upp flera gånger nu;-) " Dä kommer te mäj =D
Stor varm kram te däj, Sussie =)

Anonym sa...

Den soffan har tankarna och blicken bara snuddat vid tidigare.Jag har sett priset och avskräckts i nuet men haft den i bakhuvudet.Börja med fåtöljen känns inte lika långt bort.Jag ska bygga mitt första egna boende så det vore drömmen att vinna denna fåtölj. Hoppas vi vinner båda.
Med vänlig hälsning,
Rasmus
viktore2@spray.se

Designe sa...

Åh det låter helt underbart! Å tänk att vinna nåt sånt fint! Jag är dock så dålig på att motivera så jag tror jag avstår! :) Gillar ditt ordspråk där längst upp i inlägget! Tror jag snor det! :)
Ha en fin helg!
Kram

A House With A View sa...

Men vad himla kul, jag vill gärna vara med att försöka vinna den superfina fåtöljen!!

Min motivering är att min "drop dead gorgeous snygging" till missekatt har klöst sönder min nuvarande fåtölj så den ser VERKLIGEN inget vidare ut... En klösbräda har inhandlats så nu återstår bara en ny möbel och en fåtölj i howardstil skulle verkligen bli ursnyggt i mitt vardagsrum:))

Hoppas på tur åt oss båda!!

Kramizar aka

Hulda sa...

Jag håller på att spara till ett Howardmöblemang, men det går inte fort... Med tre barn är det mycket annat som måste gå före, särskilt när de är i körkortsåldern! Skulle jättegärna vilja vinna en fåtölj tillsammans med dig.

johanna sa...

Åh herregud så snygg fåtölj. Efter månader med obekväma amningsställningar har gjort att jag har asont i mina armbågar. Jag tycker jag är värd att få sitta kungligt efter 3 års amning, 2 års graviditeter och sleten kropp.
Hejar på oss!

Britta sa...

Jag håller verkligen tummarna för dig :D

...och för mig själv ;)

Jag uppskattar design enormt och snygga möbler och drömmer precis som du om Hogward. Det hade varit underbart att dela glädjen med dig. Förutom gamla (ouppnåeliga drömmar) så skulle en bekväm fåtölj vara rena himmelriket för mig då jag har svår fibromyalgi. De möbler jag har är utslitna, nedsuttna och jag får ingen ro då jag ska försöka sätta mig bekvämt och ta det lugnt.

Önskar dig och alla här... Lycka till!

Kram!
Britta Högström

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Vi har just flyttat mamma till serviceboende och var tvungna att skänka soffan till välgörenhet. Howard ser precis ut som en mormorsstol där hon kan sitta med stickningen!

Körsbärsgården sa...

Håller tummarna! Hårt!

Vänliga hälsningar från Karin som önskar Dig en skön Påskledighet med allt som hör där till. :)

Anonym sa...

Jag vill gääääärna vara med o tävla om denna fåtölj. Min motiveringen är helt enkelt att den är snygg och därför passar hos mig ;)
Emma