Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
onsdag 26 december 2012

En stilla tanke

Ibland undrar man över livet. Kanske som allra mest, när det inte längre är närvarande.

 
Jag är aldrig privat här på bloggen - personlig ja, men inte privat - och tänker inte vara det i dagens inlägg heller.
Men
 
 
Idag går mina tankar till människor i min hembygd som verkligen behöver omtanke, en kram, en mening i det ofattbara. Livet är skört, och man blir påmind om det för ofta.

 

Vi är många som inte kunnat släppa tanken på det ofattbara idag.  Fina, fantastiska ungdomar ska inte behöva vara föremål för ledsna tankar. De ska sprida leende på allas läppar för att de är just så där härliga, busiga och...ungdomliga. Så ska jag tänka på personen utifrån det jag minns. Just precis så.

 
 
Snart är det nyår och januari. I början på året brukar jag ha tematorsdagar på bloggen. Jag har skrivit om miljö, om eldsjälar, husmorstips och om stegräkning. Nu sitter jag på min kammare och funderar på vad jag ska ha som tema 2013.
 
 
Har alldeles för många idéer och ändå inte en enda.
Hjälp! Någon?
 
Kram Sussie
 
 

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Vackert och tänkvärt... Du skriver så klokt! Och vilka superfina foton från ditt hem! Riktigt ögongodis:)

Önskan om tema - snickarglädje:)

Kraaaaaaaaaaaaam aka

♥ Pia... sa...

Ja du Sussie.. tänker en hel del på de människor som du skriver om.. ååå vad livet är skört ibland och åå vad man ska fånga den där dagen.....


Tips på vad du ska ha på torsdagar...?? Njaaaee... tror nog ändå att du klurar ut nåt riktigt kuligt ;).. pysseltips på..nää motionstips näää... mattips..nää..vårda din kropptips nää..feng shuitips..nää..baka nåt nyttigt ..gottigt.. näää du får komme påt sjôl..;)..kram på sä..Pia

♥ Pia... sa...

Ååå jag glömde.. vecket kök...wow.. dä var litt annorlunda sen ja såg ett.. men gud såå fint..åå stort sen.. wow..
skulle en ha ett stort kök... när alle ongera kommer hem.. men finns dä hjärterum så finns dä väl stjärterum som dä heter;).. såg du hade e rööööer å finer matte å..den du..