Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
onsdag 12 september 2012

Inspirationsboostad

Det blir så sällan tid att bara sitta ner och fägnas. I kväll har jag gjort just det. Tagit det lugnt och stannat upp, njutit av vackra bilder som jag sparat på min dator.
Move Möbler
 
Så vackert med tyget på väggen. Jag har bestämt något liknande liggande i gömmorna... Det ska jag testa uppe på hallen.
 När jag fyllde år häromsist så önskade jag mig en trågsoffa. Eller rättare sagt: Jag önskade att den gamla furusoffan från 80-talet som jag köpt på återvinningen för 100 kronor, skulle få ett annat utseende.  Bort med det svängda och in med det gustavianska. I nästa inlägg ska ni få se soffan INNAN den blev omgjord. För det blev den :-)
 
 
Härliga kuddar vill jag ha i soffan!
 


Vintage by Vina
 
 
Dörrpartiet påminner lite om det vi har uppe nu. (Ser att jag uppdaterat bloggen vansinningt dåligt i sommar. Jag har ju inte visat något hur allt blev när det blev färdigt)
 
Och ett olivträd har jag också som nästan är lika stort. Nu vet jag var det ska stå när det plockas in från verandan.
 
I kväll har själen fått sitt.
 
Kram Sussie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sötaste Sussie!
FÄGNAS...
DINA bilder fick mitt hjärta att ticka lite snabbare! Och visst var det snyggt med tyget på väggen, ensamt eller tillsammans med en "färglös" tallrikshylla.
Kuddarna sydda av lintyg och gamla spetsdukar är också fint och något som man ta och sy ur gömmorna...Iom att du har en sån genomtänkt stil med det svenska gustavianska och allt finsnickeri, förgpaletten och textilierna samt smidesdetaljerna i en härlig Feng Shui ordning så blir den unik för just dig! Just bara GRANNE MED SELMA! Tack Sussie och visa gärna fler bilder och lär oss mer om Feng Shui möblering, hur du tänker med placering etc. Ha en fin helg!
Kram Zazza Susanne

Designe sa...

Såå himla vackert alltihop! Första bilden påminner mig lite om när Ernst gjorde om en helt vanlig lägenhet i 1700-tals stuk med hjälp av tyger på väggarna och liknande möbler och färger! Vilsamt och vackert! Ser fram emot hur ditt rum blir sen! :)
Kram

Hanna sa...

Ha en fin helg!
Kram
Hanna