Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 8 juli 2012

Finns det någon som vill låna min man?

Under alla år som jag bloggat har jag många gånger fått frågan:

-Kan man få låna din man lite?

Ja, varför inte?!

Behöver ni snickare? Kanske ska det byggas en veranda? Kanske ska det brädfodras? Kanske ska ett kök monteras eller byggas om?
Kanske vill ni få hjälp att göra färdigt sådant som bara blivit stående? Eller saknar ni någon inredningsdetalj som t.ex. fönsterutsmyckningar?

Köksinredning


Fönsterutsmyckningar och punschveranda


Gaveln på vårt Stall


Köpmandisk


Ring och prata med honom. Jag lovar, han är jättetrevlig ;-) Och ROT-avdraget gör ju att ni får honom för halva priset.

Raymond åtar sig jobb i hela Sverige.

Du når honom på telefon 070-388 51 67 eller via mail raymond.eklund@live.se
5 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad duktig han är!!
Ha en finfin söndag!
Kram/Lena

Norrfrids Eija sa...

Kikar in för att återigen tacka för den där soliga och sköna eftermiddagen Lisbeth och jag fick äran att besöka ert stall - snacka om kunglig behandling med denna mängd kakor och godsaker! Hela resan gav mig sådan kick och livsglädje så att jag nog snart vågar ta det där klivet som vi pratade om!
Vilken toppenidé att hyra ut din handyman! Jag kan intyga att Raymond kan sin sak med att åstadkomma de allra vackraste snickerier OCH att han är väldans trevlig och lättsam att umgås med -precis som du Sussie! Önskar er allt gott och hälsa din handyman så mycket från tjejerna i norrland!
Storkram Eija

Sussi sa...

Om jag vill låna din man???? Jaaa!
Fast vi måste bo in oss lite först så vi vet vad vi vill. Vi har sålt vårt lilla torp i Lysvik och köpt en liten gård i Torsberg, en bit på vägen upp mot Munkfors. På onsdag börjar vi flytten...och det känns fantastiskt!
Kanske vi träffas i juli, jag såg att du har öppet i Stallet.
Kram
Sussi

A House With A View sa...

Som tur är har jag min egen snickare här hemma så jag fortsätter att frossa och hämta finfin inspiration från din blogg istället:))

Kraaaaaam aka

Designe sa...

Hej du! Klart man vill låna honom!:) Han är ju superduktig! Det har vi ju även fått se i verkligheten! Stallet är ju helt fantastiskt och även det han byggt inne i huset såklart! Ja och trevlig är han oxå!:) Tack snälla igen för en underbar kväll hos er med all inspiration, harmoni och alla goooda kakor!:) Ja som Eija sa så gav besöket verkligen en kick!..Inlägg hos mig kommer oxå så småningom! Hoppas ni har en skön sommar! Kram :)