- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


torsdag 26 juni 2008

Fjärilar i magen


Äntligen är internetuppkopplingen fixad! Tack alla söta som kikat in under denna ofrivilliga bloggpaus!

Men i ärlighetens namn måste jag ändå säga, att det har varit ganska skönt, att inte internet har fungerat. Andra saker har blivit gjorda istället:-)

Och det var ju en himla tur!

För i förra veckan ringde telefonen och i andra änden fanns en trevlig tjej från en tidning med inriktning på hus och hem...

Förut har jag alltid sagt nej när någon ringt angående reportage. Men inte vet jag vad som fick mig att våga, för helt plötsligt lovade jag att de fick komma hit och titta... just det titta!


För det är ju en sak vad man väljer att visa upp här i bloggen, och en helt annan hur det faktiskt ser ut (Sorry alla ickebloggare, men så ÄR det. Ni som bloggar känner säkert igen er...)


Men på fredag kommer de iallafall. Och tittar...


Och någonstans djupt inom mig sitter en liten, liten nervös flicka med en stor, stor förmanare på axeln: -Du ska inte tro att du är nåt!


Men tusen tack alla goa, goa vänner som ivrigt hejar på mig och som motar bort den där envetna rösten. Jag älskar er för det *kram*.

Nu väntar morgonkaffet och en tur till sjukgymnasten. Sen ska jag bara ta det lugnt!
Gick du på den?
Nej, det blir nog fullt ös med skurhinken och dammsugaren inför besöket imorgon skulle jag tro!
Och man kanske måste baka något också, och klippa gräset och....

19 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vad roligt!! Det kommer såklart att bli ett underbart reportage!
Lycka till :)
Kram!

Anonym sa...

Det kommer att gå bra ska du se! Inredningsreportage är ju som blogging skulle man kunna säga! De fotar inte helheten alltid utan plockar ut godbitarna. Vilken rolig tidning är det som kommer?

Lycka till!

Kram Jenny

Bonnie´s vita rum sa...

Men oj va spännande.
Jag förstår vad du menar med att det e skillnad på vad man har på bloggen o annat..

lycka till!
Kram Bonnie

Annika sa...

Åhh vad kul med ett så fint besök... Du måste tala om när reportaget blir publicerat... I vilken tidning o så... Jaga bort den tanken o tänk att jag har det som jag vill o tydligen går det hem hos andra också.. Man ska vara lite kaxig... Tycker ditt hem verkar var helt underbart.... Kramiz Annika

Malin - I min trädgård sa...

Haha absolut känner jag igen mig! Men jag tycker du har visat så mycket fint, så jag tror nog att de klart kommer att vara intresserade. Vad roligt! Lycka till på fredag!

Randi sa...

Men så spännande - förstår precis hur du känner dig!
Men jag tror faktiskt att du kommer att överleva..."fniss"!
Kram Randi

Sjöboden sa...

Verkar ju jättespännande med ett sådant besök! Är övertygad om att det går alldeles utmärkt. Du har ju så vackert överallt!

Men kan tänka mig att det känns lite jobbigt att ha fint ÖVERALLT samtidigt. När jag bloggfotar ett rum brukar jag flytta runt diverse skräp som inte får komma med :-)

Inte lika säkert att släppa lös en riktig fotograf hemma :-D

Lyka-till-kram C

Älfgärdet sa...

Så himla kul!!! Men visst måste det vara nervöst. Jag har också blivit kontaktad av en stylist/fotograf & jag har inte än bestämt NÄR det kommer att bli läge för ett reportage, men nån gång så...;).
Igår var jag & svägerskan upp till Rottneros & såg Västanå teaters "Bannlyst". Första gången för mig men hon har varit iväg tidigare. Helt sagolikt, underbart, fantastiskt. Suck...vi satt med tårarna i ögonen för att det var så bra!!! Jag älskar ju folkmusik så för mig var det heavenly.
Nu står penseln här i terpentinen & väntar på mig...

//Madeleine

Tvert-om-tanten sa...

Så spennende!!! Klart de må få lage et reportasje fra ditt vakre hjem! Du får ikke lov å takke nei, for da kommer jeg og tar deg...og jeg er skummel....hi-hi... Vi vil jo så gjerne se hjemmet ditt i et innredningsblad... Når det er sagt så skjønner jeg at du blir nervøs og tenker at hjemmet ditt ikke er noe å vise fram, og at janteloven sitter og hvisker deg i øret, slik er vel de fleste av oss, MEN HJEMMET DITT ER VERDT Å FÅ KOMME I ET BLAD!!! Tenk så mange fler du kan inspirere da, ikke bare oss i bloggverdenen (selv om det ikke er så rent få det, heller!).

Klem fra
Folkekravet Vis Fram Granne Med Selmas Hus...... ;-)

sabina sa...

Men vilken rolig överraskning!! Ditt hem ser så underbart ut på bilderna (man försöker ju ta bilderna när det är nystädat... så gör nog alla)! ;)

Just stämningen i ert hus är jag så förtjust i, vad gör det om det inte är perfekt i alla hörn! Man måste ju få leva också!

Lycka till!!!! Meddela gärna om det blir reportage, i vilken tidning det kommer isf så jag kan gå ut och köpa den! Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Åh, jag hoppas verkligen på ett reportage! Ditt hem är så vackert och smakfullt.
Om inte annat så är det ju jättekul att du blivit tillfrågad.

Ha det gott och ta det lugnt med städningen! Kram Marie

Marianne sa...

Hei!
Jeg leser ofte på din blogg og finner mye inspirasjon her : )
Håper det er greit at jeg linker deg. God sommer til deg og dine ønsker Marianne

Körsbärsgården sa...

Vad roligt och vad spännande! :) Förstår att Du känner Dig lite pirrig, det skulle nog vem som helst göra. Å andra sidan verkar både Du och Din man stå med båda fötterna på jorden och jag har svårt att tro att Ni förställer Er och Ert hem pga ett reportage. Att försöka med det vore förresten helt onödigt också - det är så smakfullt och känns så gediget och tilltalande som det är.

I senaste Lantliv finns en helsidesannons om Karin Larssons nytillverkde ripsmattor, förresten. :)

Kvällshälsning från Karin.

hemtrevnad marie sa...

Å herrejisses så kul!!!
Du har nog inget och oroa dig över...ser verkligen hur fint som helst ut hos er!!!
Och visst är det så att man väljer vad man fotar...inte alltid dock här....det ligger väl allt som oftast nån bil ivägen eller nåt annat som man inte vet hur snabbt det hamnat innanför synfältet...mem , men...sånt är ju livet....
Du måste ju tala om vad det är för tidning!!
Lycka till imorgon nu....och slit inte ut dig, det vill vi inte!
kram

Solsjö - Under en vind sa...

Grattis!!! Så roligt, jag är säker på att det kommer att gå väldigt bra!!!

Stor kram och en skön helg till dig!

Anonym sa...

Va spännande! Får man fråga vilken tidning? Lycka till! Kram

Jennyshemochharmoni sa...

Såklart du ska tacka ja! Ert hem är ju fantastiskt!!! Ser fram emot att få höra var vi kan se dig sedan ;) Ha en skön söndag!! KRAMAR

Hem och Lycka sa...

Ojoj vad roligt, stort grattis! Klart du ska säga ja! Och tänk på att de väljer just dig av många andra, just av den anledningen att du har ett vackert hem..

Nyfiken på vilken tidning och när det blir publicerat? kram!

Designe sa...

Vilka supervackra bilder du visar hemifrån dig!:)

Jättekul att de kommer och tittar och de kommer såklart bli nöjda med vad dom ser..du har ju såå himla fint och lite speciellt..för ni bygger ju mycket själva såsom lister runt dörrar och fönster och möbler m.m

Kram :)