- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


fredag 1 juni 2007

1 juni 2007

Regnigt och grått. Försöker se det från den ljusa sidan: det växer i allafall bra i landet! Inte får man någon lust att städa heller (fast det skulle behövas). Jag tar det i morgon, idag vill jag bara slappa och ta ett glas rött.

Har en mycket gullig kompis (M) som jag alltid blir så inspirerad av. Hon har stort hus, många barn och ett krävande jobb. Men hos henne finns det alltid tid för en fika eller ett snack om inredning. Har tittat länge på ett rosentorn som mannen i huset snickrat och som står på baksidan och pryder sin plats. Ett SÅNT vill man bara ha...


Maken lyssnade och drog iväg till smedjan. Ska det göras ett rosentorn ska det göras ordentligt - alltså i smide. Jättefint blev det i rosenrabatten. Strunt samma att ogräset för tillfället växer högre än rosorna eller att badrummet fortfarande inte är klart - Vad är väl en bal på slottet... eller ett färdigt badrum... eller... Nu har jag ju i allafall ett rosentorn ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilket fint rosentorn!

Maria sa...

Vilket fint rosentorn..vad duktig han är..
Maria

Älfgärdet sa...

Ja, inte så olika färger på våra hus. Vår heter "7% gulockra" som jag blandat efter Gysinges system. Gysinge är mitt mecka!!!
Bor du i närheten av Sunne? Jag har en väninna som tagit över en 1700-tals gård i Ö:a Ämtervik & som renoverar efter byggnadsvården alla regler. Ska hälsa på henne om 1 vecka & då blir jag så jädrans inspirerad - längtar!!!