Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
fredag 7 november 2008

Julbock

Jag gillar att bocka av saker.

Det är en viss njutning att först skriva ner vad man ska göra. Att sätta sig ner och strukturera sina tankar - skönt.

Sen är det också en viss tillfredsställelse att göra det man skrivit ner - eller hur?

Men den absoluta kulmen nås, när man får ta pennan och stryka ett streck över det nedskrivna och samtidigt konstatera: Jag är färdig!

Så här ser min helglista ut:
  • Sy en tomtepåse till

  • Mårbackas julmarknad

  • Tänka ut något nytt till salen...

På fåtöljerna i salen har jag ju lagt gamla vackra hemvävda och broderade linnehanddukar. Nu vill jag byta ut dessa till något mer juligt.

Vi får väl se vad det blir. Garanterat något hemmagjort *hm*.

Återkommer!

Kram Sussie14 kommentarer:

Pia..... sa...

Hejsan..Ja såå kan man oxå se det:)..Vad mycket trevligare och ok det lät när du skrev så..om att man skriver lappar & listor på allt man ska göra...JAG en LAPPLISA..hihi...ja min lista är liiite längre än din..får ta en titt till, kanske kan jag stryka NÅGOT lite innan jag börjar...julmarknaden är väl ett måste egentligen ..får ändå hoppa över den i år..nu ska jag ta en kopp kaffe njuta av att arbetsveckan är avklarad..och helgen står för dörr..ha en goo helg..kram..PIA

Lallis - liv och leverne sa...

Det där tycker jag också. Det är skönt att bocka av saker:)
Och du; ha en härlig helg!
Kram Lallis

Liten Bod sa...

Fniss! Det var en ny sorts julbock! Jag älskar också att skriva att-göra-listor och bocka av dem sen. Det finns block som är höga och smala, som ett kollegieblock delat på mitten. De är kanon till sådant, även om de inte är vackra. Kram, Tina

Mrs W sa...

heheh ja jag är oxå en som bockar av!

Annika sa...

Var på marknade igår o njöt av allt vackert.... en hel del ideer dök också upp.... listor att bocka av är ett måste tycker jag...det är sååå härligt när en lista är avklarad.... få se nu vad det blir på fotöljerna...:) Kram Annika

marie sa...

Hej!
Visst är det bra med listor och skönt när man får bocka av. Har glömt bort det ett tag men nu ska här skrivas listor igen.Så himla bra när man håller på att renovera också!Jag som tydligen trott att jag kan hålla allt i huvudet men det funkar inte! Tack för att du påminde mig om en så lätt grej som jag alltid gjorde förut! Tack snälla du för din fina och mycket varma kommentar. Det betyder mycket för mig! Ska bli spännande att se vad du hittar på för fint med fåtöljerna.
Kram
Marie minlillaveranda

Lockas lilla längtan sa...

Lycka till på julmarknaden! Spännande att se vad du hittar på till salen....

kram veronica

Broarne sa...

Vill bara tacka för alla inspirerande tips du ger oss. Jag ser fram emot vad du hittar på nu!
AM

Elzie sa...

Jag är också sån. Måste skriva lappar för att det ska bli som JAG vill *s*.
Hoppas det blir en bra helg med marknad och allt.
kram Elzie

Körsbärsgården sa...

Hej Sussie!

Listor, ja... Långa är de och längre blir dom fast det bockas och bockas. Hur går det ihop?
Nu ska jag hålla mig till granrisbockar ett tag framöver, i alla fall fram till 1:a Advent. Ska bli skönt att kunna bocka av dem också, då alla är klara. :)

Önskar Dig en skön fredagskväll och en riktigt trevlig tur till julmarknaden!

Kram från Karin.

LantlivsAnette sa...

Jaamen visst är det så, skönt då man kan bocka av nåt från listan.
Du hade en väldigt trevlig lista, där stod ingen städning, renbäddning eller sånt, nääe bara kreativa saker...bra !!
Den där julmarknaden skulle jag allt vilja vara med på...himmel vad fint det verkar där, du måste fota o visa oss andra.
Och jag är alldeles säker på att du hittar på nåt väldigt vackert till fotöljerna, du brukar ju komma på fina , fyndiga saker..
Jag håller på och läsa en bok om Feng shui för företag...ojj, tänk om jag hade läst den för ett år sedan, då vi flyttade och omorganiserade hela vår butik,och då vi gjorde en ny logotype,i boken ges det tips om allt sånt..
Och där står även att den bästa blomman som man kan ha är Pionen..har du läst det ?
Mycket intressant...man slukas med..
ha nu en super duper trevlig helg
Kram Anette

alacs sa...

Åh, en till som gillar listor! Jag var lite mer manisk vad gäller att skriva listor i tid och otid förr - nu är jag lite mer restriktiv och skriver bara listor för "viktiga" saker :)

StrandviksVillan sa...

Så spännande med förändringar! Sånt gillar ju vi, hihi! Planerar själv en hel del tills i morgon, får se vad jag hinner då...
Jag skulle aldrig klara mig utan listor, fast dom är nog mest till för att jag överhuvudtaget ska komma ihåg nånting alls :P
Vet du, jag är super-Ceasar-sallad-beroende!! Äter det nästan för ofta till lunch på jobbet, men det är ju såååå gott! Borde absolut testa att göra en själv.
Må så gott! Anki

Drömmar och verklighet sa...

Visst är det skönt att få kasta en illrosa postitlapp i soporna och känna att man lyckats göra nåt klart. En härlig känsla. Det ska bli kul att få se vad du hittat på för nåt till dina fåtoljer Det är så kul att se alla dina kreativa ideer och lösningar//Kram Carina