Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
måndag 8 september 2008

Har bestämt mig för att sluta!

Har nu bestämt mig för att inte längre publicera utmärkelser och awarder som ni är så otroligt snälla och generösa med. Inte för att jag inte uppskattar det - för det gör jag verkligen. Men jag tycker alltid att det är så svårt att skicka vidare. Det finns massor av bra bloggar och jag har alltid känslan av att jag sårar någon som inte får... Hoppas ni förstår och inte misstolkar detta som nonchalans. Det har aldrig varit min mening.

P.S Nästa inlägg kommer att handla om något ovanligt nu för tiden :-) D.S

Kram Sussie

25 kommentarer:

Skatan sa...

Hej och puh! Sitter själv och har lite dåligt samvete över att jag inte publicerar de få rackarna som ramlar över mig...delar din uppfattning. De värmer, men är svåra att skicka vidare till ett fåtal! Känns alltid lite kymigt.

Nu skall jag koja. Kram!

Pia..... sa...

Hej Sussie..jo, du det är fler som får lite ångest över att inte delge och skicka vidare..ett bra beslut.tycker jag..först när jag såg att du skrev att du bestämt dej för att sluta..blev jag lite förskräckt..trodde du menade att du skulle sluta blogga och skriva??..!!men som tur var så fick jag se vad du menade när jag kikade in till dej..nu kan jag pusta ut..kram och ha de såå gött..PIA

hemtrevnad marie sa...

Ja, precis jag är likadan!!
Brukar tacka för uppskattning , för man uppskattar det ju verkligen, men det där med att skicka vidare är hemskt...har gett till alla som tittar in hos mig...men de flesta har jag bara tackat personligen för...
Gillar verkligen din äpplekrona!!
ha en härlig vecka!!
kram

Under en vind sa...

Jag lämnar inte heller vidare, brukar bara lägga dem i högerspalten....

Ha en go dag! Kram!

Annika sa...

Satte morronmjölken i halsen när jag fick se din överskrift där på högersidan hos mig!!!!! Sluta!!!! men nu har det lugnat sig lite....hjärtklappningen har gått över.... när jag läst hela inlägget.... nu kan jag sova lungt... gonatt...Zzzzzzzzzz Annika. ja jag ska sova fast kl är halv 8.... har ju servat tanter o farbröder hela natten:)HiHI

Randi sa...

Du är absolut inte ensam om det här. Jag tackar alltid för utmärkelsen och tidigare la jag den i högerspalten, men nu har jag slutat med det också. Jag klarar inte heller att välja ut några stycken bara. Alla bidrar på så olika sätt med sin närvaro här och jag kan bara inte välja några av dem.
Förresten...bilden är störtskön!!!

Elzie sa...

Håller fullkomligt med dig. Det är jättesvårt att välja och man känner sig så dum när man väl gjort det. Ibland skickar jag vidare, ibland inte. Inte för att vara elak, men för att man inte vill såra någon.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anneli sa...

Oj, hjälp vad du skrämde mig! Jag trodde du skulle sluta blogga! *Drar en pust av lättnad*

Jag förstår och har samma känsla även jag... !

Ha en skön vecka, ser framemot ditt nästa inlägg.
KRAM Anneli

Milla sa...

Hej här är en tjej som gärna läser inredningsbloggar och uppskattar dem enormt. Jag har en blogg själv som inte är så mycket inredning utan lite alltmöjligt, jag har inte kraften eller tiden att ha en sådan fin blogg som många inredningsbloggar är :=) På sista tiden har jag dock känt att det liksom enbart varit bloggar som "awardar" varandra hit och dit, och alla som tackar för kommentarer från alla. Då har jag tänkt OJ - jag som inte kommenterar så mycket, som känner mig lite som en tjuvkikare ibland, är det ok ändå, fastän man inte själv är en inredningsbloggare? Hoppas du förstår vad jag menar, men det är som att det kulminerat på något vis med allas beundran av varann :=) så det genuina nästan går till spillo. Det är enbart en betraktelse jag gjort från mig som står lite utanför, men som är så jätteglad för alla som visar upp så mycket och är enorm inspiration!
Keep on blogging! Hälsningar, Milla med sin allmän-blogg

milly Garden sa...

Håller med dig! Har nog själv skickat vidare min sista!! det finns så många fina bloggar som sagt....ingen nämd ingen glömd är nog det bästa.

Kram Marina

Älfgärdet sa...

Åh så skönt att du känner samma som mig... Jag har fått ett antal utmärkelser men valt att inte publicera någon på min blogg. Helt enkelt därför att jag vill ha andra saker där. Dock är jag ju enormt glad när någon uppskattar vad jag gör.

Skattes lycka sa...

Håller med tidigare kommentarer. Blev helt ställd när jag läste "...sluta...". Hon ska väl inte sluta blogga?, tänkte jag. Din härliga blogg tillhör ju favoriterna. God fortsättning!

Viola sa...

VAD BRA ATT DU SKRIVER SÅ, JAG HAR JU HAFT ÅGREN VARENDA GÅNG OCH HAR NU FÅTT EN TILL FRÅN NORGE, GÅR HÄR OCH DRAR PÅ DET. MÅNGA BLIR NOG LITE SURA ATT MAN INTE SKICKAR DOM VIDARE, SKA NOG TA OCH GÖRA SOM DU, KRAM VIOLAN, DU FÅR INTE SKRÄMS SÅ DÄR, TRODDE FÖRST ATT DU SKULLE SLUTA BLOCKA, PUST!

Hem och Harmoni Marie sa...

Det tycker jag var ett klokt beslut... kände nu ett tag att det blev lite för många olika utmärkelser som seglade runt i bloggarna. Jag tycker att de bloggar jag besöker har sin charm, oavsett om det har fått utmärkelser eller inte...
Önskar dig en forsatt trevlig vecka! Kram Marie

Anonym sa...

Jag har aldrig heller publicerat nån award, men har också haft lite dåligt samvete över det..roligt att höra att vi är flera!

Inspiration i vitt sa...

Jag brukar inte heller ge dessa vidare utan lägger dom i högerspalten, väldans glad blir jag för dom men vill inte ge vidare till några.
Får nästan lust att smaka på din fina krans den ser såå läcker ut, väldans fint pryder den ditt fina hem.
Kram/Ingela

bagateller.se sa...

Oj, vad rädd jag blev! Jag trodde du skulle sluta blogga när jag läste rubriken, men drar nu en lättnadens suck! Du är ju så otroligt duktig och inpirerande.

Så sluta med utmärkelser gör mig inget!

/Terese

Viola sa...

GOD KVÄLL SUSSIE BLEV RIKTIGT RÖRD ÖVER DINA ORD, VAD GLAD JAG BLEV ATT DU TYCKER SÅ, EN STOR BAMSEKRAM FRÅN DIN BLOGGISVIOLA

Pia..... sa...

haha..hoho...nää du ..inte ska jag /vi åka runt hele värmland..näää.men en eller två sånna där marknader ..det är bara kul..vill helst att det ska vara gammaldags..så nu spinner vi vidare på julen..där är det tror jag gammaldags:)...har en jobbarkompis som bor i ett gammalt hus..(har visat lite bilder från henne)..och de brukar ha folkmusikoch annt musikprogram hemma hos sej på sommaren på logen sin..de är riksspelemän bla...där har vi spånat på om vi kan göra en gammaldags julmarknad nästa jul..men mudik och gammaldags godis is trutar..pepparkakor och ja du vet hela köret.:)...man är ju inte klok..pratar om jule NU...nää .nog om det..stort grattis till dej som fyller åra i môrn..hoppas din dag blir ljuvlig och härlig på många sätt och vis..att du blir väl uppvaktad och får sång och musik på sägen..eller kaffe då:)..ha de så gött min vän och njut av tillvaron..det går fort sen ...åren menar jag..vips ..så är man över strecket till medelåldern:)..kram..PIA

Skatan sa...

Mmmm, jooo, känner mig precis så ;-) Svullen och andfådd, med magen under hakan...

Skönt att vara hemma igen. Borta bra, men hemma bäst. Små knubbiga barnarmar runt omkring halsen och ett utdraget maaaaa-maaaa!

/Skatan - lite blödigare än vanligt ;-)

Noll54/Eva-Karin sa...

Får väl säga GRATTIS!!!!
Såg någonstans att någon blir 40 imorgon!

Ha en jätte bra dag!


Eva-Karin/noll54

Marie sa...

Vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg! Vad skönt att veta att det finns fler som känner likadant. Jag får också ångest när man ska välja ut bara några stycken, det är inte riktigt min grej. Finns så många bloggar som är värda en utmärkelse! Jag har heller inte publicerat de senaste jag har fått, känner mig hemsk, men har nog fattat samma beslut som dig.

Kram till dig!
Marie

Älfgärdet sa...

Hänger på Eva-Karin & litar på hennes uppgifter:

~~~~~~GRATTIS !!!~~~~~~

Hoppas du får en underbar höstfödelsedag!

//Madeleine

Hanneles paradis sa...

Jag tar oftast bara emot, skickar inte alltid vidare, man ska kanske inte tacka nej till gåvor :)

Hanneles paradis sa...

(hihi, och jag strejar med att skriva kommentarer, om jag barar ser: Dina kommentarer har sparats och kommer att visas efter bloggägarens godkännande...

Det är ju lätt att ta bort dumma kommentarer.