Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
lördag 29 mars 2008

Tacksamhet är hjärtats minne

Surfar ni runt och läser bloggar har ni säkert sett bloggen Hvitur Lakkris. Om inte så klicka här. Jag är så glad att hon börjat blogga igen! Det är så vackert att man häpnar!


Tänk så snällt av henne att skicka mig en award! Jag blev oerhört glad över den. Tack!

Nu till något svårare. Att skicka awarden vidare till fem andra bloggare som inspirerar mig. Inte för att jag inte kan komma på fem stycken, utan för att jag har så många som inspirerar mig - långt fler än fem stycken...Alla som läser min blogg får den första awarden. Utan er hade det inte funnits någon blogg med namnet Granne med Selma.

Min andra award går självklart till min dotter som också bloggar. Hon skriver så roligt och får mig att skratta flera gånger om dagen. Hennes blogg heter xHEARTBEATSx. Tänk om jag hade kunnat uttrycka mig så när jag var 12 år...

Min tredje och fjärde award skickar jag till två värmländska bloggerskor. Det är bloggarna Mitt Egnahem och Älfgärdet. Deras bloggar är en fröjd för ögat och en ständig källa till lärdom om att ta tillvara gamla hantverkstraditioner.


Den femte och sista awarden skickar jag till alla bloggar som finns i min länklista till höger i bloggen och till alla er som inte får plats där, utan som finns samlade under Mina Favoriter.
Ni är MÅÅÅÅNGA och jag beundrar er allihop! En del får mig att skratta, andra att häpnas över vackra bilder, men alla inspirerar ni!

1 kommentar:

me and alice sa...

Go´morron!
Det var en härlig blogg er dotter har, hi,hi...
Ha en bra Söndag!
kram Susanne