Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 10 april 2011

Diplomerad Feng Shui Konsult


I fredags tog en flerårig resa slut, samtidigt som en annan tog vid.

Ända sedan jag var liten, har jag varit känslig för miljöer. Jag glömmer aldrig min första praoplats i årskurs 7. Då satt jag i ett rum och sorterade papper hos dåvarande kommunchefen. Rummet hade mörkt furatak, mörkbruna vävtapeter och en korkmatta med orangefärgade medaljonger på en mörkbrun botten. Dåtidens inredningsmode, perfekt för en chef som skulle ha en representativ arbetsplats!

Och jag mådde fysiskt dåligt!
Jag hade huvudvärk och höll på att somna hela veckan.

I fredags blev jag diplomerad Feng Shui-konsult.
Det tog mig några år, eftersom det har varit en inre resa för mig. En inre resa för att verkligen förstå vad Feng Shui handlar om.

Att miljöer påverkar oss!
Feng Shui är inredningspsykologi.
Inget mystiskt eller flummigt, bara sunt förnuft.
Nu när jag är diplomerad är jag redo att påbörja en ny resa. Kom och gör mig följe på vägen!

Jag skulle så GÄRNA vilja ha en feng shui-helg i Stallet till hösten och behöver er hjälp att veta om det finns intresse för detta.   Maila i så fall till info@grannemedselma.se. Finns intresse så börjar jag planera helgen direkt :-)
Om ni behöver övernattningsställe så rekommenderar jag Sillegården på andra sidan sjön. Vi har inlett samarbete vilket jag är fantastiskt glad för.

Kram Sussie

10 kommentarer:

Millygarden sa...

Grattis till färdiggjord kurs nu är du fulLfjättrad att sälja dina tjänser. Kan tänka att inom kommun finns det potential till massor av förbättring!

Kram Marina

♥ Pia... sa...

Å vad jag krånglade till det nu då.. försökte via facebook att kommenteramen se de gick inte :) Nu då är jag på rätt ställe.. Ett jättestort grattis till dej som gjort en sån fantastiks resa och är diplomerad och allt.. mycket impad av dej Sussie.. JA jag tror mej vet TVÅ som är intresserade.. har en arbetskamrat...(getasvind.blogspot.com/ Som är myket intresserad av feng.. jag själv har varit på en kvällskurs eller vad man ska kallade det och fått liiiiite feng av den tjejen vi var några på mit jobb som var på den och sa dåå at detta ska vi fördjupa oss i.. men du vet hur det är.. tiden går och vi fick liksom inte igång det hela och det rann ut i sanden.. men av och till såå ploppar det upp lite ..kanske deta är en sån där kick?!!..vad vet jag.. Ska kolla med henne och se.. lite mer info.. och så kanske det rullar på.. verkar vara något som vi behöver.. lycka till och kram på sej..Pia

Hem och Harmoni Marie sa...

Stort grattis! Du är så himla duktig och kreativ, en sann inspirationskälla.

Om det hade varit lite närmare till dig hade jag mer än gärna kommit... kanske jag gör ändå om datumet passar. :)

Ha det gott och grattis igen! Kram Marie

vosges paris sa...

Congratulations.. I always thought I has to get more into feng shui ..it must be really interesting.

Anonym sa...

Grattis! Va duktig du är :-)
Det är så spännande med Feng Shui, jag har läst några böcker och gått några små kurser och är riktigt sugen på en utbildning som börjar i Oslo till hösten, Gracefull Living Inredare.
Jag kommer gärna till Sunne till hösten för lite inspiration!

Lilla Kråkslottet sa...

Men va kul! Grattis! Och vad spännande! Jag håller med om att vissa miljöer verkligen kan trycka ner en. Fördragna persienner är jag allergisk mot. Och saker över huvudet. Hihi!!
Åter igen! Jättekul!

Essay_writer sa...

congratulations

Hemma hos Peggy sa...

Självklart är det så att miljöer påverkar oss. Ibland till och med mer än vi själva vet om, tror jag.

Ditt hem och din blogg är en stor inspirationskälla, så vackert!
Jag längtar till den dag jag får se det i verkligheten.

Skulle också gärna komma på en feng shui helg, om jag har möjlighet.
Kram Peggy

Anonym sa...

Hey - I am definitely happy to find this. great job!

Anonym sa...

Vilken fin sida du har,jag känner det lite som att få komma till "Sunne" en stund, min mormor var från Ingersby,lite barndomsminnen, sen blir man verkligen inspirerad av alla fina bilder!Feng passar verkligen med din miljö, är väldigt nyfiken på ditt lilla stavik,kul att läsa om, lycka till!"västgöten"