Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
söndag 1 november 2009

Inspiration - Stallet


Nu börjar verkligen stallplanerna att ta fart - på riktigt!
Men jösses, vad mycket det är att tänka på!

Tillstånd hit, bygglov dit, offerter in och förfrågningar ut...

Men för varje litet "hinder" kommer vi en bit framåt. Pappersarbete tar mycket kraft - och syns inte på samma sätt som om vi skulle ha snickrat, sågat och byggt, med samma nedlagd tid.

För att orka hålla ångan uppe, letar jag gärna inspiration på nätet. Just nu är det köksdelen jag funderar på. Bästa inspirationen hittar jag hos Kvänum.
Kram Sussie

16 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Kvänum har väldigt fina kök.. Deras utställning ligger bara ett par mil bort från mig- men jag har faktiskt aldrig varit där.. blir nu när vi har eget hus och så småningom ska renovera köket.. =) Lycka till!
Kram /Anna

Gårdsromantik sa...

SDå spännande att inreda ett stall!!!

Ser lovande ut.

Kika in till mig - jag har en tävling på gång!

Ljuvlig Kyrkokandelaber kan bli din.

Kram Maud

mias surdegar sa...

Hej!
Det är så spännande att få följa er på resan mot era drömmar! Ni är så driftiga, jag är imponerad.
Kram
Mia

ANNIKA sa...

Javisst har Kvänum underbart fina kök .
Du har säkert mycket att fundera över nu...Spännande att se hur det utvecklas...Lycka till !
kram ANNIKA

Camilla sa...

Kvänum har väldigt fina kök,där finns mitt drömkök...men det känns väldigt långt borta.Spännande att inreda o fixa i stallet...kommer garanterat att bli super bra.
Lycka till!
Kram Camilla

Hanna sa...

oj så mycket fint du visar här.
Ha en bra söndag!
Hanna

Huvudboken sa...

Önskar dig all lycka med dina planer! du inspirerar mig och jag har så smått börjat med min egen dagbok i bloggvärlden. Trevande och stapplande så här ibörjan så får vi se vart det tar vägen. Det jag tycker om i dina inlägg är det lugn du lyckas förmedla. Känns skönt att läsa och blir inspirerad med en gnutta eftertänksamhet. Tack för det!

LantlivsAnette sa...

Jaaa, visst har de mycket fint hos Kvänum...jag har hämtat köks inspiration där jag också, men vårt kök dröjer, det blir nog inte föräns till våren, ibland blir det inte alltid som man har planerat !
I morron händer det stora saker i mitt liv, gulp, nya saker, det är alltid lite skrämmande med nytt, men jag får se det som en utmaning..kika in hos mig i morron !!
Kraaaam Anette

Randi sa...

Vet precis hur du känner dig - har flyttat massor - och varje gång har jag renoverat allt. Och alltid har det varit gamla hus. Men visst har det varit spännande.
Lycka till.
Kram Randi

Lantliv i Norregård sa...

Vad kul att inreda ett stall! Vilken mysig blogg Du har!
Hälsar Malin

Kallholmen sa...

Så spännande med ombyggningen av stallet och alla dina framtidsplaner!
Visst är det underbart med framtidsdrömmar och projekt!
Kök är nog det roligaste att se på när vi är på möbelmässan och kvänums är i världsklass! kram caro

Inspiration i vitt sa...

Ojojoj vilka härliga plner du har Sussie. Vilken bra ide att göra stallet levande på det viset. Att kunna vara där i olika sammanhang i en sån vackr miljö kommer att vara balsam för själen. Så kul att få följa alla planer och vackra bilder som jag är säker på att få se framöver. Kram på dig/Ingela.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Så spännande projekt du har dragit igång. Blir det en sväng till slottsmässan i helgen, vi ska inte dit i år utan mina föräldrar kommer stå och sälja stallyktor ute.Du kan inte missa lykterna om du besöker denna underbara slottsmässa. Jag älskar att åka och jobba dessa helger med all stämning,alster och all mat och dryck.Kram Theres

Snövita drömmar sa...

Åhh vad kul att hitta hit!!

Lotta-livets väv sa...

Nej du har så rätt så....det är aldrig tråkigt att bo på landet...men dina naturnära upplevelser var lite extraordinära.....*fniss* Tre älgar har jag haft i mitt äppelträd.....inte i trädet på det sättet.....en lo satt utanför sovrumsfönstret en natt förra året!!!!! annars är det mest rådjuren som äter sig mätta på det som jag skulle vilja skörda....
Ser spännande ut med era projekt!
kram
/Lotta

Älfgärdet sa...

Kvänums kök hade stor del i inspirationen till våra ritningar. Mycket väl genomtänkta lösningar & gedigna material, enkel & snygg formgivning. Blir så attans sugen på att få se mera av ditt stallprojekt! Här hemma hinner jag just ingenting :( men, men den tiden kommer väl, får inspireras av dig istället!