Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
fredag 2 oktober 2009

@ home
Klockan nio i morse hade vi stämt möte för en tidningsintervju på den vackra Gunnerudsgården.


Dimman låg fortfarande kvar när jag satte mig i bilen, men solen gjorde tappra försök att kika fram. Eftersom det varit kallt under natten, låg rimfrosten vit på fälten.
Åkrar, ängar, vackra hus och en bygd i vaknande...
Det var så vackert, att jag allra helst hade velat stanna bilen, gå ur den en stund, och bara stå där en minut... eller två.
Jag ÄLSKAR hösten!

Och jag hoppas, att jag alltid kommer att fortsätta vara tacksam över dimmiga mornar, rimfrost på fälten och över att få åka på slingrande grusvägar i en uppvaknande landsbygd.Och tänk vad det är bra med IT! Man kan fortfarande bo ute på vischan, men ändå ha kontakt med alla er därute i Värmland... Sverige... Norden... Europa... Världen.... Universum... och faktiskt känna att man bor mitt i, där framtiden finns!

Visst är det väl häftigt?

Kram från IT-frälst Sussie

12 kommentarer:

Annika sa...

Mmm så var det här me... dimma o rimfrost.... riktigt älgjaktsväder...:) huttrade lite när hunden skulle ut där strax före 7 men luften var underbart kall o hög.... sitter hemma med foten högt ja.... tråkigt... jajamen.. men lite UFOn har averkats.... sy o sticka kan man ju....:) kika in o tävla vettja.... Kram o trevlig helg... Annika

Sandra sa...

Hej! Så himla fina bilder, huset såg jättefint ut! ha en bra helg :)

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Pia..... sa...

JA..tänk du Sussie vad vackert vi bor..vilken ynnest det är att få vackna upp till allt detta..tyckte iofs att det var lite kallt i morse när byrackan skulle ut:)..men som tur är finns det vantar..Men i eftermiddags..aaaaaaaaaaahhh då tog jag en tur i skogen.. i min barndomsskog...den är såå ljuvlig samtidigt som den är lite trolsk..jag går ett skogsspår som startar vid föräldrarnas hus..(säger än idag att jag åker hem!! fast jag inte bott där sen jag var 17 år!..går med Selma lös- springande runt mina ben..och hamnar efter en liten stund vid där ännu mer man kan känna historiens vingslag..ett par urgamla hus där en smed bodde för hundra år sedan och nu bor ättlingar. där..det är såå mysigt att gå där eftermiddagens sol glittrade i spindelväven..DÅ kände jag.. det där..du vet..carpe diem..fånga dagen.....ha en mysig skön härlig och hej på mârten får en väl säge då..kram..Pia

Pia..... sa...

men åå nu kom jag på..utan IT ..hade jag aldrig fått träffat den sprudlande gooa sunnetjejen:)

Camilla sa...

Vilka vackra höstbilder!
Jag älskar också hösten , lite kyligt,dimmigt o man ser att solen kommer fram... kan det bli bättre.
Hoppas vi har många sådana höstdagar!

Kramar Camilla

Louise sa...

Vilka fina bilder du har - stämningsfullt !
Skön helg!

Anonym sa...

Ja tänk vilka möjligheter det finns att följa allt i världen... på gott och ont! Den är inte så stor längre. Tänk att kunna ha kontakt med sina bloggvänner när man har lust och tid, i nattlinne med oborstade tänder, okristligt tidigt går alldeles utmärkt bra!

Jag älskar också den krispiga hösten.

Kram Eva-Mari

The Secret Garden sa...

Ja hösten har sin tjusning den med. Men det är inte alltid så roligt att vara ute och fota när fingrarna blir stela:) Säger jag som frös i morse när jag fotade vår smidesgrind.

ANNIKA sa...

Vilka fina höstbilder.Varje årstid har sin tjusning och det är väl härligt att vi har olika årstider så man kan njuta av skiftningarna i naturen...Själv gillar jag sommaren bäst då jag lever upp och får lite extra energi.
Tur att vi är olika...
Nu får man tända ljus och mysa lite extra och njuta av höstens fina färger.
kramar från ANNIKA

med en doft av lavendel sa...

håller med dej, det är nått visst med hösten,skön lite kylig luft och alla vackra färger på löven.ha en skön söndag.Annika

med en doft av lavendel sa...

visst är det härligt när hösten kommer , med alla vackra fäger på träden och den sköna kyliga luften. O tänk nu kan man tända massor av ljus och bara mysa. Ha en skön söndag kram annika

Beas barnslikheter sa...

Ja-a...IT är fantastiskt. Hur stort det egentligen är kommer vi i den här generationen inte riktigt att greppa.


Men...det slog mig när mina elever, tioåringar, inte visste vad en "telefonkiosk" är. :-)