Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
onsdag 9 september 2009

Vintage travel

Om man läser inredningsmagasin eller kollar runt på nätet när det gäller trender och influenser i inredningsvärlden, så ser man snart att det är RESOR som gäller.

Jordglobar, resväskor, kartor och biljetter, nummerplåtar från gamla bilar och annat som förknippas med just resande, dyker upp överallt. Och gillar man inredning åt det lite lantliga hållet eller en mer sliten stil, kan man hitta mycket inspiration, både i bloggar och på mässor. Årets Formexmässa hade förresten temat
Vintage Travel.

Och visst blir man inspirerad!

För min egen del, innebär mitt "resväskeblickfång" i hallen, en daglig påminnelse om, att jag nu tagit klivet ut på min egen resa, när det gäller firma, knyta kontakter och annat som jag drömt om.

För som alltid, har jag svårt att bara ställa fram saker, som inte betyder något för mig. Då spelar det ingen roll om det är trendigt eller inte. Ni vet, jag har skrivit om det förut - det ska betyda något och det ska kännas rätt i magen. Oavsett vad andra tycker eller tänker.

Kram på er alla! Och glöm inte: En resa på hundra mil, börjar också med ett steg.

/Sussie

12 kommentarer:

Sandra sa...

Ja, visst är det mycket resande nu va! :) Men fint är det. Och hur galet fint var inte skåpet på bilden där?! Fint! :)

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Annika sa...

Hejsan i blåsvädret!!!! visst vill man ha grejer som verkligen betyder nåt.... nåt man sett o tänkt wow.... har svårt att få till det med modegrejer o det ser helt fel ut hos mig.... kör ett eget rejs...:) ska bli spännande att få hör hur det går på Din resa.... firma??? kan nog tänka vad det kommer att innebära...:) o vad du kommer att pyssla med men jag gissar inte nu... ger mig till tåls o vääääääntar...:) Kramar frå ett blåsit Flôgne...

Lotta-livets väv sa...

Det var många intryck att smälta efter Formexmässan! Härlig mässa tycker jag som besökte den för första gången!!!! Det allra viktigaste är vi omger med saker som skänker oss glädje oavsett om det är trendigt eller inte.
Lycka till på din resa!
kram
/Lotta

ANNIKA sa...

Hejsan!
Gamla saker har sin speciella charm och konsten är att få dem att passa in i rummet och det lyckas du med.
Javisst gör vi väl alla vår resa i livet på olika sätt...
Härligt att du vågat ta steget på din drömresa...
kram Från ANNIKA

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhhh du, jag önskar dig all lycka på resan, resan mot något nytt och spännande !! Min resa, jaa den vet jag inte vart den bär..men jag hoppas att den startar snart, jag är redo att hoppa på !!
Ha det gott och du, jisses vilka fina resväskor och den där hattasken..den har jag lust att knipa..hii..hii..
Kraaam Anette

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, visst är det underbart att ha köpt biljett till livets resa!
Jag har klivit på tåget med destination okänd och det känns så spännande och bra så det är inte klokt. Vad som händer där efter vägen det vet man aldrig, det är det som är tjusningen, men det ska absolut kännas rätt i magen att åka iväg!
Så är det ju alltid så gott med trevligt sällskap också.......
Sköt om dig nu kära vän!
Kram Mia

Beatrice sa...

Vilket fint inlägg, dessutom med tänkvärda slutord! :-)

Kram
Beatrice

Pia..... sa...

Såå sant du Sussie...ett första steg framåt..mmmm..tror bestämt jag ska satsa på att ta ett steg till i rätt riktning:)..Just nu väntar jag på att få gå hem..sista barnet gått hem..jag ska bara stänga av datorn..skulle gjort deet nyss..men fastnade visst i ett par bloggar:)..ska förresten åka och pussa på mitt lilla barnbarn som fyller två år..just det någon fyller år i morn å??..stämmer inte det..grattis i förväg..kram..Pia

Åsa sa...

Grattis till vinsten får jag väl börja med!

Så kul att se att jag är ganska rätt, har ett par väskor liggandes i matsalen :)

//Kram Åsa

hemtrevnad marie sa...

Ja visst är det så, man måste verkligen gilla det man ställer fram, trendigt or not!!
Vilken tur att även jag har pyntat med gammal resväska i mitt nya kapprum då, hihi!
Fast den har jag haft i 22 år förstås...man är alltid inne nån gång!
Lycka till med din firma!!
kramis

annas tävlingsblogg sa...

Hej, Jag undrar om du dragit vinnaren av mattan? Har försökt läsa igenom din blogg men inte hittat att du dragit vinnaren.

Anonym sa...

Lycka till på din resa! Min går på lite halvfart just nu och jag närmar mig ett vägskäl... hm, åt vilket håll ska jag gå? Mina gamla resväskor och hattaskar har dock varit packade och hängt med mig i 20 år. 5 kr/st och jag minns hur auktionkillen ruskade på huvudet och skrattande frågade vad jag skulle med dom till...? Så snygga och praktiska - fulla med vantar, skärp, hårfönar m m och resväskorna fyllde jag med kassettband och videoband ... minns ni den tiden? Känner mig plötsligt väldigt gammal...=)

Ha det så bra! Hälsn Krista i Bollnäs