- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


fredag 24 juli 2009

Receptbok och lerskyltar

Det är roligt att samla på recept och det är roligt att samla dem i en bok som är vacker.





Pia, med bloggen Vardagsrummet har förstått det där, med att även ögat måste få sitt.


Av vanliga böcker, scrappar hon fram ovanliga böcker. Böcker som är vackra, som inbjuder att skriva i och som man gärna låter ligga framme.



Som pricken över i, tillverkar hon även skyltar i lera, att hänga eller sätta fast på boken.



Ser ni? Det står kaffe - reps - recept på mina. Men jag tror jag måste be Pia göra en till. För jag vill ha en där det står räkningar på...

Tänk att ha en vacker pärm, scrappad med vit färg, spets en vacker bild och en lerskylt hängande där det står "räkningar" på. Skulle det inte vara lite roligare, lite lättare att betala då?

Tänk jag tror det ja!

Stor kram till er alla! Och Pia - du har nyss fått en beställning :-)

/Sussie

10 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Vacker bok och supersöta små "lertags"! Tycker absolut att din idé om att ha en till räkningar oxå, skulle göra just den plågan lite trevligare! :)

Kul att jag kunde hjälpa till med bilderna..jag som annars verkligen är riktigt "tappad" när det gäller datorer.
Vet du kanske vad som styr om bilden ska bli "klickbar" eller inte??

Trevlig fredag!
Kram nea

♥ Pia... sa...

Hihi..haha hooho..räkningar..tjaa vafför int..Du är för goo..skriver såå snällt..och det är bara roligt OM saker och ting blir uppskattade..när man ger bort dom..det är liksom litt överfullt i skåp & lådor..pysslet håller på att ta över huset:)....men som tur är så ska jag till Höstmarknaden i Brunskog i år oxå.:)Vet du ..du med dina talanger..till att anordna saker och ting..kan int du göre en julmarknad..ja kanske inte hemma hos dej men nånstans där borti..som lite motvikt te det som är i grannskapet:)Tack än en gång för den positivitet du sprider runt dej..har sagt det förut och säger det igen..MAN blir GLAD av att komma till dej:)och det lever jag länge på..tar fram det då och då..minns tillsammans med ..som nu i år grannen min..hon som är granne med Selma:)...och pratar OM hur mysigt vi hade...Tack & kram Sussie..och ge de dina en liten kram också..för de är lika goooa de med:)..trevlig helg ...dansa lugnt nu i helgen..Pia

♥ Pia... sa...

Hej..Okej jag ska testa..Firman..små bokstäver eller ..räkningar eller räkning..ska testa..men tyvärr är det ingen superlera:)..bara så du vet..men testa det gör jag i möra:) det värsta är när jag sitter med sånt..där pyssel..huvudet snurrar liksom till..och så är karusellen igång:)..kan nästan inte stoppa....haha...soo long..

Unknown sa...

Så vacker boken var och så fiffigt med 'lertagsen' :)
Trevlig helg
Kram Maria

Körsbärshöjden sa...

Här är så mycket fint :)

Kafferep låter oootroligt mysigt...
hade gärna varit med...

Ha en fin dag
Eva

Lallis - liv och leverne sa...

Jaaa..så vacker bok:)
Ha en fin helg vännen
kram Lallis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej. Vilken fin receptbok du fått av Pia, och så gulligt med skyltarna. Har allt kikat på era kaffereps-bilder, ser att ni hade så mysigt.
Kram AnnaMaria

Interiörboden sa...

Hej!

Åhh, en sån fin bok!! :)
Och dessa små skyltar, de var verkligen underbara :)

Ha en jätte bra helg!

Kram Sandra

Annika sa...

Läste den fina artikeln i FB... vad kul att de uppmärksammade ditt kafferep.... har varit i Sunne igen i går kväll... känner mig riktigt hemma där nu....:) torra kläder o en varmare sovsäck stod på önskelistan... men imorrn kommer han hem.... sover nog i 2 dygn då kan jag tänka...:) Kram Annika

Home No.1 sa...

hej vad vackert...jag dekorerar antckningsböcker och det där var ju inte så dumt det heller kanske en ide!
Kram Annica.