Besök gärna hemsidan http://www.grannemedselma.se/ för aktuell information om kafferep, bokningar och kursverksamhet.
torsdag 10 april 2008

Det är


i detta inlägg du ska kommentera,den dag räknaren går över 100 000 besökareom du vill delta i tävlingen :-)

43 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Lika bra att kommentera här varje dag då...:)

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!!!
Ja, det måste väl bli idag det!!!
Osså skulle man då tala om varför man läser denna blogg.....
Ja men,.. det är ju för att den är så fantastiskt inspirerande!
Gillar alla fina finurliga sätt att återanvända saker(köket är speciellt en favorit)
Och att tillverka det man saknar själv... vilken gåva!
Sen, till detta roliga berättelser... det kan ju bara bli bra!
Ha det gôtt!!
Kram

Anna sa...

Oj jag var visst först:)

Jag läser din blogg eftersom jag tycker den är härligt inspirerande med många ljuvliga bilder!

Ha en härlig helg!
Kram
:)Anna

Randi sa...

Men så spännande!!! Så otroligt många besökare - men det förvånar mig förstås inte. Din blogg är såååå inspirerande med underhållande text och ljuvliga bilder. Ett besök tillsammans med Latten på morgonen är ett MÅSTE!
Kram Randi

Lina sa...

Då måste jag ju bara skriva IDAG!! För kronan var så underbart vacker! Precis som ditt hem, och det är därför jag läser din blogg! Varje dag! Å så lite för att jag ocskå är en inredningstokig värmlandstös förstås.. Sen blir det extra roligt nu eftersom jag för några veckor sedan fick veta av min släktforskande morbror att jag faktiskt lååångt tillbaka är släkt med självaste SELMA!
Kram och tack för all insperation!

Laila sa...

Det må jo bli i dag du tiper over hundre tusen. Jeg hadde 10000-jubileum i går, så jeg har nok en lang vei igjen før jeg kommer så langt.
Jeg liker (ELSKER) bloggen din fordi du har mange gode idéer, og får satt dem ut i livet. Stilen din, men enkle former i det arkitektoniske, men likevel med rike detaljer. Ja, det liker jeg veldig godt!

Lene sa...

Jeg tror regneren går over om ikke så lenge!!

Jeg leser din blogg for den er meget inspirerende og allt dere foretar dere blir så utrolig vakkert. En bonus er vel at du finns i vakre värmland.

Krysser både fingrer og tär, armer og ben for at jeg skal bli heldig vinner av den fantastiske kronen!

Klem

Anonym sa...

Hej!
Är bara en besökare som tycker du har en fantastisk blogg.
Visar fina bilder och tips plus att du är en bra berättare :-)
Så kul att kolla om det kommit nya inlägg.
// Lillemor

birgitta sa...

Nu är det nära... jag tittar in på din sida och vilar mig i dina smakfulla miljöer, varje dag faktiskt. Det är så gôtt att se hur ni rustar ert hus med varsam hand. Det mår hus och folk bra av.
Kram Birgitta

Annika sa...

Grattis till många besök på Din blogg. Kommenterar gärna när det är så fin vinst på gång. Du vill veta varför jag besöker Dig. Jo
Din blogg är:
* Välgjord
* Vacker
* Vilsam
* Vänlig
* Värmande
* Värmländsk
Kram Annika

KaosHouse sa...

Aaah ...nu blev jag osäker på om jag i all hast skrev under fel inlägg?

Jag läser iaf din blogg för att jag behöver all inspiration jag kan få! Vårt hus är ett ruckel från tidigt 1900-tal och genomgår totalrenovering. Kikar in här hos dig titt som tätt för att få en dos glädje och underbara bilder.

Grattis till 100.000-strecket!

Kram!
Maria

Pialuttan sa...

Ojsan, hade ingen aning om tävlingen! Den har passerat mina ögon men jag gillar din blogg och det är ju det viktiga. Den är inspirerande och varierande med både glädje och kunskap. Din make är en händig man!
kramar/pialuttan

Hon med klackarna sa...

Är inne på din blogg för att den ä så mysig ;o)
Trevliga å berikande inlägg å kanonfina bilder!
Gillar dessutom den inredningsstil du presenterar. Kort sagt så blir jag glad å på bra humör varje gång jag är här å kikar!
Tack för en trevlig blogg! ;o)

Anonym sa...

Vill ju självklart vara med och tävla! Det finns många anledningar till att jag läser din blogg, men den som är störst är nog att du är som en frisk vind, du inspirerar. Genom att vara ärlig och bjuda på personlig smak och tycke, samt tips gör att vi andra som har lite "mindre" fantasi kan få vackra hem som vi trivs i. Ett vacker hem gör en positiv, det sprider i sin tur glädje vidare. Så egentligen kan man nog säga att genom att vi alla läser din blogg, får bra tips och inspiration att använda till vårt eget hem som vi då trivs i bättre, gör att vi sprider den glädjen vidare och gör någon annan glad, tack vare dig =) Kram FruHenriksson

Bergagårdens Lina sa...

Ja jag vill ju också vara med och tävla om den vackra kronan!

Jag gillar din blogg eftersom det är så jättekul att se hur ni förverkligat era idéer och tankar på ett sätt som blir supersnyggt och helt i min smak. Sen gör ni ju allt själva också vilket ger en enorm inspiration till oss andra gör-det-självare! Ditt badrum har vi gått igenom detalj för detalj och tänkt sno en del idéer från!

Ha det bra!

/Lina

LantlivsAnette sa...

Japp..nu så nu har räknaren slagit över !!!Nu kan jag vara med i tävlingen..hii..hii..
Jag önskar dig en jätte skön helg med vila och god mat..jag är ledig i helgen,men har dragit i gång ett till målarprojekt...tokig som man är så kan man inte låta bli..nu är det säng möblerna som ska målas,jag har redan hunnit måla sängborden i alla fall..
Kram Anette

Gårdsromantik sa...

Jaha - är det en tävling - måste kolla nogrannare.

Kram Maud

Anonym sa...

Hej!

Du har en inspirerande blogg, så inspirerande att jag faktiskt själv funderar över att starta en över renoveringen av vårt hus! Förutom att du verkar helt enormt duktig på inredning tycker jag dessutom att du skriver med humor!

/Karina

Goa sa...

Jag kommer hit för att ditt hem...
det är vackert
det är varmt
det är personligt
idéerna fullständigt flödar här inne och ofta får jag nypa mig i armen...så impad är jag!
Bilderna gör mig glad!
Och dina texter gör min dag bara så mycket roligare.
Du är en fantastisk berättare!

Ha en fortsatt fridfull fredag och en härlig helg!
Kram vännen...

Vella sa...

Oj vad många besökare du har haft...över 10000!! Men det är ju inte så konstigt, det finns alltid massor av inspiration att hämta här. Jag läser din blogg för att den har vackra bilder, men även för att jag gillar dina spännande berättelser om huset. Renovering av gamlahus intresserar ju mig... med andra ord så finner jag det mesta av det jag söker på en blogg...hos dig. En favorit blogg med andra ord. Kram /Vella

Åse/http;//kolotten.blogg.se sa...

Hejsan !Visste väl redan igår att 100 000 skulle passeras, så idag var jag beredd. Det är inte svårt att kommentera din blogg med idel superlative. Det är snarare så att man får hålla i sig. Jag har tidigare sagt att du har en mycket välgjord sida och förstår att den inspirerar många. Jag går dock in på sida för att njuta av vackra bilder och er aldrig sinande iver till att inreda. Att du sedan har varit en f d granne och skriver väldigt trevligt är ju också en av anledningarna, men jag hurrar också för R och hans handlag. Han bidrar ju verkligen också till frmagången, eller hur?

Mia sa...

Hej!
Grattis till alla besökare! Jag kanske skulle tala om för dig att jag har lagt en länk till dig från min sida...hoppas det är ok! Jag läser din blogg för att som ganska ny husägare behöver man massor av inspiration och det kan man få hos dig!!! Grattis igen!

Anonym sa...

Japp, nu har det hänt. Grattis! Jo, varför kommer man hit och kollar - därör att det alltid finns något inspirerende, personligt, den ena eller annan rolig historia och en jättetrevlig stämning.
Ha en skön helg. Kram //AnnA

Ancha sa...

Hej!

Jag brukar tassa runt här men inte kommentera.....Nu bara måste jag ju...Kronan är helt ljuvlig! Jag läser Din blogg för den är fyndig och full av inspiration!

Kramar Ancha

Körsbärsgården sa...

Hej Sussie!

Jag tror och hoppas att det är idag som är den rätta dagen!
Jag återvänder gång på gång till Din fina blogg därför att jag beundrar Ditt sätt att förmedla hur Du och Din make på ett genomtänkt sätt och med många egna kreativa lösningar skapat ett vackert och tilltalande hem. Genom välskrivna texter samt vackra och inspirerande bilder delar Du generöst med Dig av detta till oss bloggbesökare. Tack för det! Jag har sagt det förr och håller fast vid det: Ni bor inte bara i Ert hus, Ni bor med Ert hus. Det är skillnad på det! :)

Önskar Dig en mysig fredagkväll och en skön helg!
Kram från Karin i Körsbärsgården som idag inhandlat tyg och ska sy lite i helgen.

Rosengårdens Inredning sa...

Hej!
Grattis till 100 000 besökare, och jag förstår verkligen varför.....
Vill hemskt gärna vinna den fina kronan...
Jag tycker att din blogg är personlig, fyndig och mycket inspirerande....Dessutom gillar jag Värmland extra mycket p.ga ett mycket roligt konfirmationsläger när jag var 15 år i Ransberg.
Ha det gott//Kramar Malin

Solkatter & dammråttor sa...

Ojsan vad du har haft många besökare,men det är ju inte så konstigt för du har en underbar blogg,ska du veta=)
Ha en trevlig helg!
Kram/Gunn

Nettan sa...

Jamen då kommenterar jag nu då =0)..& ser redan nu din inspirerar & nu ska kika runt mer hos dig.. // Nettan

Anonym sa...

kommenterar...
/ruffa

Anonym sa...

Hej,
...hann kanske inte innan klockan blev lördag ... men vill bara säga att jag gillar din blogg därför att man alltid få ta del av spännande innehållsrik text, samt bilder som ständigt visar mycket välutfört hantverk.
Ni är så duktiga både du och din man!!
Trevlig helg :)
KRAM/ruffa

Älfgärdet sa...

Ja, varför jag läser din blogg??? För det första så är du ju en värmlandstös! För det andra så häpnar jag över alla smarta, vackra & genuina lösningar i ert hem. Fingertoppskänsla! För det tredje så värnar du om saker med en historia.
//Madeleine

Anonym sa...

Övertar gärna både ditt hus och din man och själv får du gärna komma och hjälpa till med inredning, idéer och inspiration.
Om inte - så nöjer jag mig med kronan.
Tack för din "pedagogiska inspiration".

Läraren Lotte i Småland

Nina sa...

Nu visar räknaren en bit över 100 000 besökare! Grattis!!

Jag läser din blogg för de inspirerande inläggen och vackra bilderna från ert vackra och personliga hem.

Ha en riktigt trevlig helg!

Kram,
Nina

Lena i et bæssmorhem sa...

To minutter igjen av dagen.... Skynda på... Leser bloggen din ganske enkelt fordi du har et vakkert hjem!

Lavendeldoft & vita spetsar sa...

Hej hopp!
Då får man gratulera till 100000 besökare! Inte illa!

Jag besöker ofta din blogg för att ditt hem ser ut som mitt (i mina framtidsdrömmar). Dessutom skriver du väldigt underhållande och man får sig ofta en stunds trevlig läsning när man tittar in hos dig.

Kramkram/Linda

Peters Projekt sa...

Go´natt eller go´morron!

Hustrun och jag är visst trötta ;) Efter att lillgrabben lagt sig runt kl. 8, satte vi oss i soffan med avsikt att titta lite på TV. Somnade visst inom loppet av några minuter.

Själv vaknade jag just mitt i natten - hustrun ligger i soffan och snusar ;) Jo, jo . . .

Tävlingsdag eller inte, jag vill ändå i korthet berätta varför jag gärna klickar mig in hos Selmas Granne:

Jag gillar den personliga, humoristiska och varma prägeln på bloggen.
Jag gillar att maken är så påtagligt involverad i alla era projekt och dessutom får cred för sin insats.
Bild & text är oerhört inspirerande med bl.a. närbilder och helhetsbilder.
Ni lyckas förvandla "ingenting" till storslagna möbler (ex. badrumsbyrån - min favvo ;)
Bloggnamnet är dessutom väldigt finurligt!

Avslutningsvis är jag väldigt glad att "Selma is back"!

Ha en fin helg! / Peter
Den trötta hustrun bad mig hälsa när jag för några timmar sedan vid TV´n sa´ att jag skall titta in till "Selma" . . .

Grinden på glänt sa...

Hoppas jag inte är för sent ute....

Anonym sa...

Hej!

Lägger en kommentar och hoppas på turen.
Trevlig blogg du har.
Nice weekend!

/M som i Mica

Ina sa...

Fin blogg du har! Jag går in här varje vecka för att se på dina fina bilder.
Kram

Sol sa...

Heia. Gratulerer med dine over 100000 besøk på bloggen ;-} Det e rikke noe underlig at du har såmange besøkende,for det er så mye fint å se her inne.....riktig mysigt og trävligt som dere sier i Sverige. Jeg ønsker deg en god helg ;-}

Lallis sa...

Då får jag väl prova lite då.
fast egentligen kom jag in för att säga hej och ge dig en cyberkram.
Hoppas att allt är bra med dig.
/Lallis

Lallis sa...

ha....jo.. varför jag läser din blogg kanske jag också skulel skriva.
I mina länkar skriver jag en liten beskrivning om varje person eller hemsida och på dig har jag skrivit så här:
"
Go Värmländska med inredning, renovering och trädgårdspyssel som hobby. Bjuder på otroligt mycket fina och inspirerande kort och är en härlig personlighet."

:)
Kram!

Minikex-living sa...

Hej
Förstår att jag helt missat din tävlig, men vill ändå lämna fotspår efter mig. ville helt enkelt säga att du har en skön blogg med härliga inlägg. Kommer gärna tillbaka igen. Tidig söndagmorgon, mina änglar är morgontidiga dom
kram Malin