- Inredning - Trädgård - Recept - Feng Shui - Välkommen till Granne med Selma!


söndag 8 juli 2007

Duschen - del 1

Tänkte visa vad som händer där vi har vår dusch idag. Maken har börjat sin semester, så nu kommer det att hända saker där. Törs därför börja lägga ut bilder på renoveringsarbetet ;-).

Från början tänkte vi ha rutigt golv, men ändrade oss och köpte klinker som är skifferliknande. Det ger ett lugnare intryck med enfärgat, men samtidigt lite liv när det skiftar lite i det svarta.

Maken har alltid drömt om en rund dusch, så det fick det bli. I duschens tak sitter spotlight, liksom i en infälld hylla inne i duschen.

Nedan syns kaklingsarbetet vid tvättstället. Fogarna ska vara vita. Bänkskivan är av skiffer.

Inspirationsbilder från nätet.


Imorgon ska det kaklas mer, samt fogas. Återkommer med mer bilder. Tack för att du tittade in. Kram!

31 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej det ser väldigt läckert ut hitintills .... kul att det flyter så bra..väntar med spänning på fortsättning..Ha en trevlig kväll.PIA

Maria sa...

Vad skojjigt att få följa förvandlingen...och att det kommer att bli fint det ser man redan nu...
Vi ska gör vårat badrum trodde jag nu på semestern men det blir nog först i höst och jag hittade bilder på nätet som jag skrivit ut..och bla ser den duschhörnan nästan ut som er... jättefin.
Vilken liten söt nykomling ni fått..
Kramar maria

Anonym sa...

åh, så fint det kommer bli!! Fint med rund dusch! Ska bli skoj att se när det är färdigt! /Terese

Spets och snor sa...

Det blir riktigt snyggt! Du, jag är värdelös på utmaningar... jag brukar skippa dem :-) Men det har du ju redan märkt... kram Helena

Ankan sa...

Vad spännande med badrumsrenoverning! Ska bli kul att se hur det blir sedan! Vackra karaffer du visade i det förra inlägget, jordgloben likaså!

Interiørhuset sa...

for en liten og søt fugl du har lakt inn bilde av...

Gleder meg til fortsettelsen på badet...er ikke ofte å se runde dusjer,det blir garantert ett flott element til rommet.

Anonym sa...

Det kommer ju att bli superfint!
jag har ett jättelitet badrum under trappen, så det gäller att utnyttja utrymmet och göra så det upplevs rymligt i alla fall. vi har köpt ljusa klinkers till golvet - men ert var också läckert.

Kram Ingela:)

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anonym sa...

Det kommer att bli så fint!!

LantlivsAnette sa...

Go morron ! Oj oj vad ni hinner...roligt att få följa allt steg för steg..jag har fotat i vår tvättsuga men där går det långsamt frammåt...ska visa sen ( tror att vi hållit på nu i 3 mån )...Så himla fint med en rund dusch...måste visa sambon det sen..han är måttligt intresserad när jag jämt ropar `Kom och kolla´ när jag hittat nåt på nån blogg !!
Vilken gullig nykomling ni skaffat !!Det är så roligt att kika in här..är här flera ggr per dag ! Ha en bra dag Kram Anette

Birgittas minnen sa...

Visst är det härligt när det börjar hända saker som man gått och väntat på. Ni verkar att få ett jättehärligt badrum. Kul att följa arbtets gång. Vi håller också på med renovering, vår tvättstuga och mitt arbetsrum är i det närmaste klart. Jätteskönt! Fina loppisgrejer i förra inlägget. Kram och ha det så gott trots regn och rusk.

Milly sa...

Wow, det där ser ju superbra ut! Väntar med spänning på att se mer :) Ha en bra dag!

Elzie sa...

Vilken härlig dusch!! Ser jättemysig ut. Och det lilla "kropet" till höger är bara så gulligt. Ser nästan ut som påsk...
Kram Elzie

n o r d i n g å r d e n sa...

Å va kul med en ny dusch!!Ska bli kul att se hur det blir, döfint tror jag... Ny dusch skulle jag vilja ha!! Den vi har nu är en trist och allt i plast... vilket gulligt tillskott i familjen ni fått!! ; ) ha en bra ny vecka önskar Mari.

♥Linda♥ sa...

Vad kul att sätta tänderna i en badrumsrenovering när det ändå bara regnar! Ser ut att kunna bli riktigt, fint men det är klart, med din goda smak lär det bli kanon!!!
Grattis till kycklingen/arna...Själv har jag ingen höna som vill ruva så jag blir väl utan kycklingar i år jag *suckar*. Din tupp har precis samma färg som min fast det är nog inte samma ras, min är en Isbar...
Ha en toppendag!!!
Kram från Linda

Älfgärdet sa...

Golvet blir jätteläckert! Nu blir jag ju sugen på att "färga om" mitt badrum....Men måste nog göra färdigt lite andra projekt först! Var & kollade vid inredningskompaniet men de hade ju sem stängt..... Mannen hade för sig att han läst nåt om en konkurs,men vi hoppas på att det bara är semester!!! Han kan ha tagit fel på namn... Nu har jag varit på besök i dina trakter! Lugnet kommer över en när man befinner sig i ett 1700-tals hus ute i skogen!

Skatan sa...

Wow! Här händer det grejer! Så läckert det ser ut. Skall bli kul att se hur det slutar. Heja-heja!!

Nya och gamla ting sa...

Vad spännande! Ser ut att bli kanonfint, speciellt med den rundade duschkabinen.

Lyckan sa...

Meeeeeeen så fint det kommer att bli
*suck* sotis

lycka till

Jennyshemochharmoni sa...

Å vad spännande! Ni fixar ;) Längtar redan efter fler bilder! Jag tittar in lite sporadiskt nu under semestern men jag kommer att titta igenom allt senare ;) KRAMKRAM

johanna sa...

Åhh vad fint det kommer att bli..Vi håller oxå på att bygga badrum,ska bli spännande o se erat..helt underbart golv
kram

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Det ser ut som om ni kommer få ett jättefint badrum. Hoppas allt är bra, trots det evinerliga regnandet. Kram

LantlivsAnette sa...

Hej igen..du..jag vet inte riktigt hur du menar med det du förklarade hos mig..jag googlade fram på skönskrift..sök bilder och där kom det upp..hoppas du förstår..kram Anette

Marie sa...

Åh, vad fint det kommer att bli. Ser fram emot fler bilder.

Ha en fin vecka.
Kram Marie

dreamhouse sa...

ska bli spännande att se de färdiga resultatet! blir nog superfint, speciellt tvättstället! xx

Anonym sa...

Åh, det ser trevligt ut! Ska bli kul att få se när det blir klart! Kul med rund dusch! :)

Anonym sa...

Wow, det där ser ju ut att bli jätte bra! Vilken tokrolig ide med den runda duschen, det var ju jätte charmigt. HA en bra dag! Petra

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Glömde kommentera den nya familjemedlemmen...SÅÅ söt!!!! de är ju så goiga när de är precis nya. Kram

www.mariante.se sa...

Oj oj oj....så snyggt detta ser ut att bli då!
Följer gärna detta med spänning!
Lycka till!

Anonym sa...

Hej!

Det blir kanonfint i badrummet- kommer snart och tittar.

Såg att du snart har haft 5 000 besökare - det måste vi fira.

Kram Malin

Anonym sa...

Men hur gjorden han rundeln på väggen?